Renault Megane MK2 paketleri

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
megane-2-alinirmi.png

(Temsili fotoğraf)
Arkadaşlar bu aracın makyajlı versiyonundan almayı düşünüyorum, özellikle cam tavan ve privilege modeli olsun istiyorum ancak temiz ve uygun fiyatlı bulmak zor gözüküyor. Bu paketler arasında ne tür farklılıklar var net bir şekilde anlatabilecek birisi var mı?

2007-2008 model aklımda ancak piyasası uçtu gitti. Duruma göre 2004 'e kadar düşeceğiz sanırım. Authentique, Extreme, sportway, expression, exception, dynamique, privilege şeklinde paketler var sanırım, hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?
Benzinli 1.6+LPG mi yoksa dizel 1.5 dcı motor mu?(yakıt, çekiş, son hız ve bakım masrafları) neden? Anladığım kadarıyla 1.6 da olsa atmosferik olduğu için rampalarda çekmeme problemi oluyor ve bulunduğum şehirde bolca rampa var. Belki de Türkiye'nin en çok rampası olan şehridir, kim bilir? Bir efsaneye göre en çok merdiveni olan şehirmiş.

Yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.

Şuan 2007 dizel extreme paketin içindeyim. Motorları bunların hor kullanmazsan kolay kolay bozulmaz. Arka tarafı rahat ve yokuşlarda dizel olanı çok güzel çıkıyor. Kesinlikle tüp önermem bu araba dizel olarak anılıyor en başta. Parçası ve ustası kolay bulunur. Özellikle sesi tatlı böyle fiat arabası gibi şak şak ötmez. Öneririm Bundan önce MK1 ve Fluence sahibi de olduk. O bütçeye en iyi araba "sanırım" Megane 2. Ford demeyin derken bi anda turbo yenilemek için sanayiye gidersiniz.

Şuan 2007 dizel extreme paketin içindeyim. Motorları bunların hor kullanmazsan kolay kolay bozulmaz. Arka tarafı rahat ve yokuşlarda dizel olanı çok güzel çıkıyor. Kesinlikle tüp önermem bu araba dizel olarak anılıyor en başta. Parçası ve ustası kolay bulunur. Özellikle sesi tatlı böyle fiat arabası gibi şak şak ötmez. Öneririm Bundan önce MK1 ve Fluence sahibi de olduk. O bütçeye en iyi araba "sanırım" Megane 2. Ford demeyin derken bi anda turbo yenilemek için sanayiye gidersiniz.
Kesinlikle, bana da Ford demeyin. 😅 Connect vardı çok uğraştırdı ve her şeye rağmen senin arabanın iki katı mazot yakıp onun gibi gitmiyordu. Üretim amacı, segmentler farklı, eyvallah.

Peki bu paketler arasındaki farklılıklar neler? Ben özellikle cam tavan istiyorum. Privilege almak için gerçekten geçerli sebepler var mı? Maksimum bütçe taş çatlasa kendimi çok zorlayarak 200 bin liraya çıkabilirim. Malum, fiyatlara da bir zam geldi yakın zamanda. 1-2 ay önce 170.000 lira istemiş ama adamın arabası güzelmiş dediğim araçlar şu anda 200.000 lira+ olmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı