Renault Megane MK2 paketleri

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
megane-2-alinirmi.png

(Temsili fotoğraf)
Arkadaşlar bu aracın makyajlı versiyonundan almayı düşünüyorum, özellikle cam tavan ve privilege modeli olsun istiyorum ancak temiz ve uygun fiyatlı bulmak zor gözüküyor. Bu paketler arasında ne tür farklılıklar var net bir şekilde anlatabilecek birisi var mı?

2007-2008 model aklımda ancak piyasası uçtu gitti. Duruma göre 2004 'e kadar düşeceğiz sanırım. Authentique, Extreme, sportway, expression, exception, dynamique, privilege şeklinde paketler var sanırım, hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?
Benzinli 1.6+LPG mi yoksa dizel 1.5 dcı motor mu?(yakıt, çekiş, son hız ve bakım masrafları) neden? Anladığım kadarıyla 1.6 da olsa atmosferik olduğu için rampalarda çekmeme problemi oluyor ve bulunduğum şehirde bolca rampa var. Belki de Türkiye'nin en çok rampası olan şehridir, kim bilir? Bir efsaneye göre en çok merdiveni olan şehirmiş.

Yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.

Sunroof önermem o olunca koltuklar da deri oluyor ve deri eskiyor. Bi model atıyorum şimdi. Bunun gibilere bak.
Eskisin, ben yeni deri diktiririm sorun yok. 😅
Maalesef hocam ama agir hasar kaydi derdiniz yoksa 200'e dusuk kmli sanruflu fluenceler dolasiyor.
Allah korusun. Kazalı arabalara karşıyım. Şaside işlem olmamak koşuluyla ufak tefek ezikler eyvallah.

Milletin aksine değişen takıntım yok, eğer örneğin kapıyı yarıya kadar macunlayacaksa değişmesinden yanayım.
@TLPA Hocam önemli olan faz2 ve düşük KM olması. Sanrooflu modellerde deri var deri aşınıyor kötü gösteriyor. Sunroof olmayan kumaş modelden araştırın. Al satcıya denk gelmeyin.
Faz 2 olacak inşallah, şu turbosu metal borulu olandan denk getirsem çok iyi olacak. Deri konusunda da dediğim gibi elim bollanınca tamir yaptırırım.

O zaman alın sorun olmaz. Dediğiniz motor ilk kasa Fluence'de olan motor. O motor Megane 4'de de kullanılıyor. Manuel al. dCi motorları zorlamadığın sürece bozulmaz Mercedes gibi arabadır.
Eskisin, ben yeni deri diktiririm sorun yok. 😅

Allah korusun. Kazalı arabalara karşıyım. Şaside işlem olmamak koşuluyla ufak tefek ezikler eyvallah.

Milletin aksine değişen takıntım yok, eğer örneğin kapıyı yarıya kadar macunlayacaksa değişmesinden yanayım.

Faz 2 olacak inşallah, şu turbosu metal borulu olandan denk getirsem çok iyi olacak. Deri konusunda da dediğim gibi elim bollanınca tamir yaptırırım.

O zaman alın sorun olmaz. Dediğiniz motor ilk kasa Fluence'de olan motor. O motor Megane 4'de de kullanılıyor. Manuel al. dCi motorları zorlamadığın sürece bozulmaz Mercedes gibi arabadır.
Teşekkür ederim sağolun.

Mercedes 'te C 180, CLA 200d gibi modellerde sanırım bu motoru kullanıyordu. Namını duydum. Düşük km bulmak da ayrı dert. Km 'yi dert etmiyorum gerçi, sağlam bir ekspertize götüreceğim kendi ön ekspertizimden sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı