Arkadaş artık 50 TL'ye ibre de kıpırdamıyor.Hep 50 TL yükleyeceğimiz arabamızda olmayacak artık.![]()
O adama öyle sinir oluyorum ki karşımda olsa sabah sabah yumruğu yer benden.Sabah 07:00'da da A Haber'i açın. Güzelim (!) mehter marşımız çalıyor.
Arkadaş artık 50 TL'ye ibre de kıpırdamıyor.Hep 50 TL yükleyeceğimiz arabamızda olmayacak artık.![]()
O adama öyle sinir oluyorum ki karşımda olsa sabah sabah yumruğu yer benden.Sabah 07:00'da da A Haber'i açın. Güzelim (!) mehter marşımız çalıyor.
Reis cevabı vermiş şimdi dağılın.
Biraz hortlamış sanki ama [emoji23]Reis cevabı vermiş şimdi dağılın.![]()
Media Control bölümü var bu fiyatı hak eder o. (!)Şuan 2021'den yazıyorum ve taliant 182.900'den başlıyor.![]()
Asla haketmez o fiyata kayış gibi egea varken.Media Control bölümü var bu fiyatı hak eder o. (!)
Şu anda dizel araç almak şahsen bana mantıklı gelmiyor.Babamın gönlündeki araba.1.5 dCi 90 beygir dizeline bayılıyor. Birde 2017 model ve üzeri yani direksiyonu yeni, arka farları siyah camlı modellerden olursa tadından yenmez.
Bana kalırsa buna verilecek parayla sıfır km Fiat Egea almak daha mantıklı ama pedere laf anlatamıyoruz işte. İlla dizel olacakmış az yakacakmış.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.