Render alırken anormal biçimde bilgisayarın kapanması

Merhabalar Adobe After 2018 CC programından 4 adet editim var ve ilk kez Media Encoder denemek istedim. 2018 versiyonunu yükledim ve After'da editimi yaparken bilgisayarım kendini yeniden başlattı ilk kez yaşadım bu sorunu olabilir dedim kendi içimden sonra Media Encoder'a geçirdim projemi ve rendera koydum videonun belirli bir kısmında render önizleme kısmının donduğu gördüğümde bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Ben şahsen işlemciden düşünmüyorum. CS:GO oyununu High ayarlara aldım ardından 32 kişilik bir rekabetçi sunucusunda 30 geçirdim hiçbir şekilde sorun yaşamadım size sormak istiyorum donanımsal mı? Programların yazılım hatası mı?
Şöyle bir not düşmek istiyorum After programında da render alırken artık kendini yeniden başlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Adobe After 2018 CC programından 4 adet editim var ve ilk kez Media Encoder denemek istedim. 2018 versiyonunu yükledim ve After'da editimi yaparken bilgisayarım kendini yeniden başlattı ilk kez yaşadım bu sorunu olabilir dedim kendi içimden sonra Media Encoder'a geçirdim projemi ve rendera koydum videonun belirli bir kısmında render önizleme kısmının donduğu gördüğümde bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Ben şahsen işlemciden düşünmüyorum. CS:GO oyununu High ayarlara aldım ardından 32 kişilik bir rekabetçi sunucusunda 30 geçirdim hiçbir şekilde sorun yaşamadım size sormak istiyorum donanımsal mı? Programların yazılım hatası mı?
Şöyle bir not düşmek istiyorum After programında da render alırken artık kendini yeniden başlatıyor.
Hocam PC çok isinio kendini kapatıyor olabilir yada ramlarin üzerine çok yük dusmustur. Malum Adobe çok hafif bir program değil. Bı onlara bakınız. Sıcaklıkları vs.

Hocam PC çok isinio kendini kapatıyor olabilir ya da RAM'larin üzerine çok yük dusmustur. Malum Adobe çok hafif bir program değil. Bi onlara bakınız. Sıcaklıkları vs.

Ben sorumu oluşturduğum gece MSI afterburnereden bakmıştım maksimim 67 olmuştu hop kapandı Sony Vegas denedim olmadı bugün programda normal efektsiz bir klip koydum renderladı sanırım programda bir gıcıklık var sizce?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı