Render alırken ekran kartı yerine APU'ya yük bindirme

Omem

Centipat
Daha fazla  
Video render alırken kötü ekran kartım yerine yeni aldığım işlemciye yük binmesini istiyorum.
Ekran kartı NVIDIA 660 Ti.
İşlemci Ryzen 7 5700G.

Kullandığım PC program CapCut pratik olması açısından. Önerilere açığım.

28 dk videoyu 15 dakikada render verdi ekran kartı. Görev Yöneticisi baktığımda CPU %1 ekran kartı %100 kullanımda. Ama GPU işlemci render alırken kullanılsın istiyorum. Ekran kartını çıkartmalı mıyım? HDMI kablosunu anakart mı takmalıyım? Ayar vererek donanıma dokunmadan yapabileceğim bir seçenek var mı? Bilen kişilerden yardım istiyorum şimdiden cevaplar için çok teşekkürler.

Programın ayarlarında hangi donanımın kullanılacağı hakkında bir seçenek yok mu? Premiere Pro'da mevcuttu.
Şu anda render aldığım videoyu handbrake uygulamasından boyut küçültmesi yapıyorum. Burada da %100 işlemci kullanılıyor. Ekran kartı %0. Capcut uygulaması mobil bi uygulama yeni pc çıktı arayüzü basit ve ücretsiz diye kullanıyorum. YouTube için oyun videoları hazırlayıp ediliyorum.

Ayarlar kısmı çok sade. Tekrar deneyeceğim ama dediğim gibi capcut render alırken ekran kartın%100 işlemci %1 oldu. Handbrake boyut küçülürken işlemci %100 ekran kartı %0 çözemedim haha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı