Render İçin 18.000 TL Laptop Tavsiyesi

i9 9900K ve RTX2070'li sistem alınabilecek en mantıklı laptop olur muhtemelen. Ancak konu render ve adobe programları ise bence MacBook'lara bakmalısınız.

Teşekkürler hocam yarın ararım ellerinde mevcut ise gidip alabilirim
Teşekkürler, indirim konusunda netlik olursa burada belirtirim.
Özür dilerim, atladığım bir şey olmuş.

2100TL daha uyguna ekran kartından kısarak bu ürüne de bakabilirsiniz.Tamamen aynı özellikler ; yalnızca 2070 yerine 2060 mevcut ve oyun performansı dışında sizi etkilemez (bildiğim kadarıyla render işlemlerinde henüz cuda çekirdekleri zaten çok verimli kullanılamıyor 1.kıstasımızın işlemci olduğunu düşünerek söyledim)(2060 ile aşırı yüksek keyifle oyun oynarsınız, tek farkı 2070e göre aynı grafik ayarlarında fps niz daha az olacaktır)

Intel 10.nesilde soket değiştireceği için başka bir işlemci takmak mümkün değil, Monster bir laptop için bence o kadar verilmemeli çünkü kasa kalitesi sıfır. Ayrıca render süresi arasında 2 kata varan farklar olacaktır(9750H'ye göre) çünkü çoklu çekirdek performansı çok daha yüksek ve render için çoklu çekirdek daha önemlidir çoğu programda.

Tavsiye isteyen hocam, yatmadan önce şunu da belirtmek isterim yanlış anlaşılmaması adına.
Ben bütçenize göre tavsiye verdim ve render sürelerinden ve oyun performansından kısarak yarı fiyatına gayet işinizi görebilecek ve güçlü bir sistem olan 15.6'' 60hz olan şu;
veya 17.3'' 144hz olan şu;
modelleri de düşünülebilir.
Kısaca işin sonu yok, bir üsttekine 1000TL ekleyip 2060 lısını, 800 daha ekleyip depolamalısını, biraz daha fazla verip 9700k lısını diye diye gidiyor.
En uzun vade performansı ve en güçlü ayrıca en uygun fiyatlısını bir üst mesajda belirttim.9900k ve 2060 lı sistem 16200TL ve 18300TL lik 2070 li sistemden ekran kartı dışında hiçbir farkı yok.Ağırlığından boyutlarına tüm portlar depolama vs. her şeyi aynı. Tercih sizin, acele etmeden farklı tavsiyeleri de araştırıp en uygun tercihi yapmanız dileğiyle.

Çok haklısınız. Ben özellikle yüksek bütçede monster alınmasına karşıyım.

Çok haklısınız. Ben özellikle yüksek bütçede monster alınmasına karşıyım.

Öneriniz var mı , T7 V18 model ellerinde yokmuş bu hafta başı alırsam cumaya gelebilir dediler.
Başka önerileriniz var ise açığım

Macbook için öneri yapan arkadaşım , yıllardır windows kullandığım için sıkıntı çekerim diye korkuyorum
Ayrıca şöyle bir sorunum var, oğlum ile oyun videoları çekip paylaşacağız bunun bir çok örneği mevcut zaten macbook bu konuda beni üzer diye düşünüyorum

Macbook Pro kendim kullanıyorum gerçekten Adobe programları için biçilmiş kaftan. Ama oyun oynayacaksanız çok sıkıntı yaşarsınız. 18 bine alacağınız en iyi laptop T7 modeli. Bundan başka masaüstü işlemcisi kullanan bir model yok. Ancak yükseltme şansınızda yok o soket için en iyi işlemci takılmış durumda. Aceleniz yoksa Intel 10. Nesil işlemcili Monster modelini bekleyin, şimdi almak istiyorsanız bundan daha güçlü bir laptop yok.

MSI Pe65 alırsanız hem paranızın bir kısmı cebinizde kalır, sizin için daha iyi olur. Zaten bir dizüstü en fazla 3-4 sene götürür. RTX 2080 TI alsanız bile 5-6 seneden fazla kullanmanız zor olur. Donanımı yetersiz gelir. Pe65 hem hafif, hem ince, hemde güçlü bir dizüstüdür. En üst düzey donanımlara sahip değil fakat gayet yeterli.

PE60 modeli 2300 dolar olarak gözüküyor dostum Türkiye'ye gelişiyle en az 16bin lirayı bulur. Monster'ın avantajı laptop işlemcisi kullanmıyor oluşu. İ9 9900K sistemin ömrü nasıl 3 4 sene olur? En az 10 yılı var. 5 6 senede 2080Ti yetersiz gelir demişsin 980Ti şuan yetersiz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…