Özür dilerim, atladığım bir şey olmuş.Teşekkürler hocam yarın ararım ellerinde mevcut ise gidip alabilirim
Teşekkürler, indirim konusunda netlik olursa burada belirtirim.
Çok haklısınız. Ben özellikle yüksek bütçede monster alınmasına karşıyım.Intel 10.nesilde soket değiştireceği için başka bir işlemci takmak mümkün değil, Monster bir laptop için bence o kadar verilmemeli çünkü kasa kalitesi sıfır. Ayrıca render süresi arasında 2 kata varan farklar olacaktır(9750H'ye göre) çünkü çoklu çekirdek performansı çok daha yüksek ve render için çoklu çekirdek daha önemlidir çoğu programda.
Çok haklısınız. Ben özellikle yüksek bütçede monster alınmasına karşıyım.
MSI Pe65 alırsanız hem paranızın bir kısmı cebinizde kalır, sizin için daha iyi olur. Zaten bir dizüstü en fazla 3-4 sene götürür. RTX 2080 TI alsanız bile 5-6 seneden fazla kullanmanız zor olur. Donanımı yetersiz gelir. Pe65 hem hafif, hem ince, hemde güçlü bir dizüstüdür. En üst düzey donanımlara sahip değil fakat gayet yeterli.Öneriniz var mı , T7 V18 model ellerinde yokmuş bu hafta başı alırsam cumaya gelebilir dediler.
Başka önerileriniz var ise açığım
Macbook için öneri yapan arkadaşım , yıllardır windows kullandığım için sıkıntı çekerim diye korkuyorum
Ayrıca şöyle bir sorunum var, oğlum ile oyun videoları çekip paylaşacağız bunun bir çok örneği mevcut zaten macbook bu konuda beni üzer diye düşünüyorum
PE60 modeli 2300 dolar olarak gözüküyor dostum Türkiye'ye gelişiyle en az 16bin lirayı bulur. Monster'ın avantajı laptop işlemcisi kullanmıyor oluşu. İ9 9900K sistemin ömrü nasıl 3 4 sene olur? En az 10 yılı var. 5 6 senede 2080Ti yetersiz gelir demişsin 980Ti şuan yetersiz mi?MSI Pe65 alırsanız hem paranızın bir kısmı cebinizde kalır, sizin için daha iyi olur. Zaten bir dizüstü en fazla 3-4 sene götürür. RTX 2080 TI alsanız bile 5-6 seneden fazla kullanmanız zor olur. Donanımı yetersiz gelir. Pe65 hem hafif, hem ince, hemde güçlü bir dizüstüdür. En üst düzey donanımlara sahip değil fakat gayet yeterli.
Yanlış yazmışım pe75'den bahsediyorum. https://www.itopya.com/msi-p75-crea...rtx-2060-6gb-512gb-ssd-173-fhd-w10p-notebook/PE60 modeli 2300 dolar olarak gözüküyor dostum Türkiye'ye gelişiyle en az 16bin lirayı bulur. Monster'ın avantajı laptop işlemcisi kullanmıyor oluşu. İ9 9900K sistemin ömrü nasıl 3 4 sene olur? En az 10 yılı var. 5 6 senede 2080Ti yetersiz gelir demişsin 980Ti şuan yetersiz mi?