Render için AMD mi Intel mi?

Evet. Ayrıca tek amaç render ise haricen ekran kartına gerek kalmaz bununla. Kendi GPU'su var.

Şu kasa nasıl? 4060 ti var ama

Yazılım için ahım şahım bir işlemci gücü gerekmiyor, ikisi de yeter. Anakart ve işlemci hangisinde ucuza geliyorsa tercih edilebilir.
teşekkür ederim ben de sistem toplayacağımda ddr5 toplamak istiyorum 20-25k civarına 4060 ve 4060 ti arasında çok uçurum bir fark var mı sizce

Teşekkür ederim ben de sistem toplayacağımda DDR5 toplamak istiyorum 20-25k civarına 4060 ve 4060 Ti arasında çok uçurum bir fark var mı sizce?
Uçurum yok.

Şu kasa nasıl? 4060 ti var ama

Hiç oyun oynamayacaksan bu çok daha güçlü olur.

Yoksa sistem iyi attığın, fiyatına yorumum yok piyasayı takipte değilim.

Uçurum yok.

Hiç oyun oynamayacaksan bu çok daha güçlü olur.

Yoksa sistem iyi attığın, fiyatına yorumum yok piyasayı takipte değilim.
Bu sistemlede yine oyun oynanabilir değil mi?

Bu sistemlede yine oyun oynanabilir değil mi?

Oynarsın ama Valorant, LoL, CS tarzı olur daha çok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela Valorant'ta 200 FPS'i çok rahat geçiyor.

Oynarsın ama Valorant, LoL, CS tarzı olur daha çok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela Valorant'ta 200 FPS'i çok rahat geçiyor.

Abi nedenini öğrenebilir miyim ? Bu konu hakkında çok bilgim yok da merak ettim.🙂

Abi nedenini öğrenebilir miyim? Bu konu hakkında çok bilgim yok da merak ettim.🙂

Valorant, LoL, CS gibi oyunlar işlemci gücünü önemsiyorlar.

Bu yüzden bu sistem Valorant'ta 300 FPS verirken Forza Horizon da 40 civarı verir düşük ayarlarda.

Bazı sistem vardır, işlemci zayıftır. Valorant'ta 150 FPS verir ama GPU var diye Forza da orta ayarda 60 FPS verir. Bunun gibi.

Valorant, LoL, CS gibi oyunlar işlemci gücünü önemsiyorlar.

Bu yüzden bu sistem Valorant'ta 300 FPS verirken Forza Horizon da 40 civarı verir düşük ayarlarda.

Bazı sistem vardır, işlemci zayıftır. Valorant'ta 150 FPS verir ama GPU var diye Forza da orta ayarda 60 FPS verir. Bunun gibi.
Anladım teşekkür ederim her şey için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı