Render için dizüstü tavsiyesi

Tamerks34

Hectopat
Bilgisayarı bir tanıdık Dubai'den getirecek, bana Amazon'dan seçmem gerektiğini söyledi.
Oyun için değil de render için dizüstü tavsiye eder misiniz? (oynasam bile Rocket League oynarım en fazla)

اهلا بكم في أمازون الامارات | تسوق اون لاين الاجهزة الالكترونية ,الملابس , الكمبيوترات, البقالة و اكثر - أمازون الامارات buradan yani Dubai Amazon'undan seçmeniz lazım (TL hesaplaması için oradaki fiyatları iki ile çarpıldığında TL oluyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı bir tanıdık Dubai'den getirecek, bana Amazon'dan seçmem gerektiğini söyledi.
Oyun için değil de render için dizüstü tavsiye eder misiniz? (oynasam bile Rocket League oynarım en fazla)

اهلا بكم في أمازون الامارات | تسوق اون لاين الاجهزة الالكترونية ,الملابس , الكمبيوترات, البقالة و اكثر - أمازون الامارات buradan yani Dubai Amazon'undan seçmeniz lazım (TL hesaplaması için oradaki fiyatları iki ile çarpıldığında TL oluyor)

Dostum bence buradan marka-model öğren o listede kendin ara :D. Bir de bütçe yazarsan iyi olur :).

Dostum bence buradan marka-model öğren o listede kendin ara :D. Bir de bütçe yazarsan iyi olur :).

Hangi programlarda render yapıyorsan o programların ekran kartını mı yoksa işlemciyi mi kullandığı öğrenip ona göre araştırma yapabilirsin.

Şöyle Ryzen 9 bir cihaz bakabilirsiniz.

Render için işini görür.

Bunu 6 bine buldum sizce nasıl?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı