MehmetCanErn
Centipat
Sistem topluyorum ama aklımda tek kalan soru AMD mi daha iş görür Nvidia mı? NVIDIA tarafında GTX 1660 Ti düşünüyorum AMD tarafında RX 580.
Render için AMD genelde daha iyi diye biliyorum. Bence RX 590 veya bütçeyi 2200TL civarına çekip RX 5700 alın.Sistem topluyorum ama aklımda tek kalan soru AMD mi daha iş görür Nvidia mı? NVIDIA tarafında GTX 1660 Ti düşünüyorum AMD tarafında RX 580.
Vega 56 taş devrinden kalma bir kart. Kesinlikle kullanmanızı önermem @MehmetCanErnArada 700 TL gibi fark var. Aynı seviyede değil kartlar. Yani mantıken 1660 Ti daha iyi. AMD tarafında benzer fiyatta Vega 56 var. Ortalama 2060 seviyesinde bi' kart. Hatta bazı durumlarda daha performanslı olduğu da oluyor.
Nvidia, render konusunda AMD'nin önünde. Hem 1660 Tİ RX 580'den daha güçlü. 1660 Tİ tercih edebilirsinizHerkes bildiğini söylemiş, bana olanı söylerseniz daha iyi olur. Burada düşünce değilde render için hangisi daha iyi diye sordum siz bunu alsan daha iyi diyorsunuz? Bilmiyorsanız yazmayın arkadaşım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.