Render için GTX 1660 Ti mı, RX 580 mi kullanılmalı?

Kullanılacak yazılıma göre karar verilmeli fakat GTX 1660 Ti daha mantıklı bir seçim olur.

Arada 700 TL gibi fark var. Aynı seviyede değil kartlar. Yani mantıken 1660 Ti daha iyi. AMD tarafında benzer fiyatta Vega 56 var. Ortalama 2060 seviyesinde bi' kart. Hatta bazı durumlarda daha performanslı olduğu da oluyor.

Herkes bildiğini söylemiş, bana olanı söylerseniz daha iyi olur. Burada düşünce değilde render için hangisi daha iyi diye sordum siz bunu alsan daha iyi diyorsunuz? Bilmiyorsanız yazmayın arkadaşım.

Arada 700 TL gibi fark var. Aynı seviyede değil kartlar. Yani mantıken 1660 Ti daha iyi. AMD tarafında benzer fiyatta Vega 56 var. Ortalama 2060 seviyesinde bi' kart. Hatta bazı durumlarda daha performanslı olduğu da oluyor.
Vega 56 taş devrinden kalma bir kart. Kesinlikle kullanmanızı önermem @MehmetCanErn
Herkes bildiğini söylemiş, bana olanı söylerseniz daha iyi olur. Burada düşünce değilde render için hangisi daha iyi diye sordum siz bunu alsan daha iyi diyorsunuz? Bilmiyorsanız yazmayın arkadaşım.
Nvidia, render konusunda AMD'nin önünde. Hem 1660 Tİ RX 580'den daha güçlü. 1660 Tİ tercih edebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı