Render İçin GTX 690 vs GTX 780

Sahin kirik

Kilopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm cümleten. Renderde kafam karıstıgı icin yardımınıza ihtiyac duyuyorum arkadaşlar. Elimde GTX 960 ve GTX 1060 vardı, render performanslarını begenmedim. Arastırmalarım sonucu aşağıdaki 2 ekran kartı renderde cok güclü dediler. Hangisini almayalıyım?

Asus GTX 780 3GB DDR5 384 bit CUDA CORE: 2304 Fiyat: 600 TL

GTX 690 4GB 512 Bit CUDA CORE: 3072 Fiyat: 700 TL

Ben render amaçlı alacağım Blue-ray film ripleyeceği, oyunla işim olmaz. Bu ekran kartlarından hangisi renderda güçlüdür?

İşlemcim FX 8320, 16GB RAM var 600W 80PLUS X-Power XC-600 Power Suply var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım her render programı GPU kullanmıyor. CPU kullanan da var. Sen kullandığın programın çıktı aldığı donanım hangisi ise ona göre karar verelim.

Ayrıca 780 yerine 780 Ti daha çok CUDA çekirdeği mevcut. Bence Ti olanın performansı bir tık daha fazla olur. Ama programında ekstra bir katkı sağlar mı bilmem?

690'da çift GPU var. Program, çift GPU'dan çıktı alabiliyor mu?

Sanırım her render programı GPU kullanmıyor. CPU kullanan da var. Sen kullandığın programın çıktı aldığı donanım hangisi ise ona göre karar verelim.

Ayrıca 780 yerine 780 Ti daha çok CUDA çekirdeği mevcut. Bence Ti olanın performansı bir tık daha fazla olur. Ama programında ekstra bir katkı sağlar mı bilmem?

690'da çift GPU var. Program, çift GPU'dan çıktı alabiliyor mu?

hocam program bu 7 senedir bu programı kullanıyorum gayet memnunum

bu program renderde gücünü islemciden alıyor hızını ekran kartından alıyor.

ama xmedia recode tarzı render programları gücünü ekran kartından alıyor ama kalitesi beni tatmin etmiyor bu xvid4psp programın cıkardıgı kalite cok memnun ediyor

XviD4PSP_5.10.330.0_(2013-03-21)_rc33.1
AviSynth_260
k-lite codeck pack son sürüm bu 3 ünu kurup ripliyorum ekran kartımı sattım galax gtx 960 kararsız kaldım render icin hangi ekran kartını alcam cözemedim bütcem 600 tl

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    48,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 2.PNG
    2.PNG
    44,3 KB · Görüntüleme: 50
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı