Render için laptop önerisi

Madebyshadow

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi herkese iyi günler... Öncelik olarak modelleme ve render için kullanılacak bir bilgisayar almam gerekiyor. Sorum şu ortalama bir işlemci ve 4060 veya 4070 mi? Daha yüksek bir işlemci 4050 mi? Biraz maliyet de sıkıntı olacağı için önceliği ekran kartına mı yoksa işlemciye mi sunmam gerekir?

bende video render için notebook arayışındayım.
ekran kartı daha ön planda oluyor. hiç bir notebook pc kadar iyi olmuyor ama taşıma açısından da noteboklar çok işlevsel. macbook da düşünüyorum ama onlarda crackli program kullanma sıkıntılı galiba.

bende video render için notebook arayışındayım.
ekran kartı daha ön planda oluyor. hiç bir notebook pc kadar iyi olmuyor ama taşıma açısından da noteboklar çok işlevsel. macbook da düşünüyorum ama onlarda crackli program kullanma sıkıntılı galiba.
Evet özellikle m işlemcili modellerde her programı bulamıyorsun. Gerçi sitelerde var görünüyor ama denemedim belkide çalışıyodur. M1 - M2 döneminde yoktular.

Blender da renderlar alıyorum ve işlemcim i5-13550H ekran kartım RTX 4050. ekran kartı ile alınan render her zaman işlemciden daha hızlı oluyor. Başka programlarda nasıldır bilmiyorum ama aynı olacağını umuyorum. O yüzden ekran kartına ağırlık vermeniz sizin için daha iyi olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı