Render için Ryzen 9 9950X3D ve RTX 5090 sistem toplama

snnyazici

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, İncehesap'tan böyle bir sistem topladım, 292 bin TL'ye denk geldi 300 bin limitim vardı zaten, sizin önerileriniz olur mu yoksa iyi bir sistem toplamış mıyım?

Sistemi işim için topluyorum, ağır renderlar yaptığım için böyle bir sistem tercih ettim.

Ekran görüntüsü 2025-11-06 135116.png

Yok hocam ama ekran kartını attığım linktekinden alın. Sizinkiyle aynı fiyat ve arasında gerçekten fark var. ikisini karşılaştırırsanız sırf görünüşten anlarsınız zaten. Ben size attığım ekran kartının aynı modelinin 5070 ini kullanıyorum . 5090 hayal bizim için

Hocam siz çift fanlı dediniz de benim eklediğim ventus 3 fan gözüküyor aslında, bir de tek yerden toplamak istiyorum sistemi aslında muhasebe ile çok uğraşmak istemiyorum bir oraya havale bir buraya, ekran kartını bir de böyle değiştirdim şimdi ne dersiniz ?
1762427487496.png

evet hocam çift fanlı olduğunu yanlış görmüşüm ama sırf asus tuf diye 10000 tl fazla vermeye değmez birde gerçekten uğraşmaya değer 5090 herkezin hayali . yani ben 5090 yani en iyisini alıyorsam ya msi gaming trio, aorus, yada asus rog tercih ederim siz 10000 tl fazla verip itopyadaki en iyi 3 ünden birini kaçırmış oluyorsunuz ama sizin kararınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00