Render İçin Ryzen Bilgisayar Önerisi

Gokhan Abi

Hectopat
Daha fazla  
Oyunlarla pek haşır neşir değilim. Oynadığım tek oyun League Of Legens'tir.Diğer oyunlardan beklentim de giriş seviyesi grafikler olması kafi.Kaldı ki ayda bir sefer, yarım saat oynarım. Asıl kullanım amacım 3D Max render almak içindir. Ayrıca bazı grafik tasarım programları. 3D Max'te render için Vray 3 sürümünü kullanmak istiyorum. Bu sebeple bilgisi olan arkadaşlarıma topladığım, max bütçemle bir bilgisayar önerisi sunuyorum. Fiyat olarak 1 TL geçemem. Sorularımı sıralamak gerekirse;

1. İşlemcimde embree teknolojisi var mı? Çok araştırdım bulamadım.
2. Fiyat olarak eşdeğer ama render için bu PC kombinasyonunda değişiklik öneriniz var mı?
3. Güç kaynağı konusunda endişelerim var bu sistemde bir sıkıntı çıkartır mı?

Yorumlarınıza değer veriyorum ve gerçekten çok aciliyetim var. Bilgisayarım çöp oldu bu gün bu sistemi sipariş vermem lazım elimde yapılması gereken işler var.

Sistem Özellikleri;

Kingston HyperX Predator Black 8GB 3000MHz DDR4 HX430C15PB3/8

MSI R7 250 2GD3 OCV1 2GB 128B DDR3 VGA DVI HDMI DX12 Ekran Kartı

Zalman ZM-T2 ATX Kasa/Siyah (PSU Yok)

FSP FSP700-60AHBC Meet 85PLUS 700W 12cm Fan Güç Kaynağı

Toshiba HDWD110UZSVA 3.5" 1TB P300 7200rpm SATA3 64MB Dahili Disk

Kingston 240GB SSDNow UV400 SUV400S37/240G 550MB-490MB SSD

MSI B350 TOMAHAWK AM4 DDR4 2133Mhz VGA GLAN M2 ATX Anakart

AMD RYZEN 5 1600 3.6GHz AM4+ 65W Wraith İşlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke bütçenizi de belirtseydiniz. Sadece LOL oynayacaksanız yeterli bir sistem gibi, ancak siz yine de bütçenizi belirtin mutlaka daha güzel öneriler gelecektir.

56.jpg

Sizin sistemden daha ucuz. Tek tek hesaplamak zorunda kaldım maalesef.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı