Render odaklı sistem öneri yanlışları

OziMozi

Centipat
Daha fazla  
Burada çok fazla render odaklı sistem paylaşıyorlar- arkadaşlar ve çok fazla bir şey bildiklerini düşünmüyorum ve bilmeyen arkadaşlar inanıp alabilir çok fazla yanlış sistem var çben kendimce aşırı derece anlamasam da kendim kullandığım için söyleyim 3D uygulamalarda asıl güç ekran kartıdır. Bir sürü sistem görüyorum render odaklı işlemci 5000TL ekran kartı, 300 TL kısacası çok fazla yanlış sistem önerisi var. Onu bilgilendirme amaçlı yazdım.

Burada çok fazla render odaklı sistem paylaşıyorlar- arkadaşlar ve çok fazla bir şey bildiklerini düşünmüyorum ve bilmeyen arkadaşlar inanıp alabilir çok fazla yanlış sistem var çben kendimce aşırı derece anlamasam da kendim kullandığım için söyleyim 3D uygulamalarda asıl güç ekran kartıdır. Bir sürü sistem görüyorum render odaklı işlemci 5000TL ekran kartı, 300 TL kısacası çok fazla yanlış sistem önerisi var. Onu bilgilendirme amaçlı yazdım.

Ekran kartıda işlemci de önemli sizde yanlış biliyorsunuz. 2 donanım güçlü olmak zorunda + yüksek miktarda RAM lazım.

Render alırken iki donanım da kullanılabilir. Ancak editlerken işlemcinin gücüne ihtiyacınız oluyor. 300 TL ekran kartını nereden gördünüz allah aşkına. Bir link atın biz de bakalım, öyle bir şey önerecek arkadaş tanımıyorum ben.

Yanına ünlem koymayınca yeni nesil bazı şeyleri anlamıyor konuşurken arada ünlem diyeceğim artık.Fiyatlar benzetme zaten.Herkes kendi üstüne alınıyor alla alla tiplere bak gir bak bakalım bu tarz sistemler varmış mı yokmuş mu .

Yanına ünlem koymayınca yeni nesil bazı şeyleri anlamıyor konuşurken arada ünlem diyeceğim artık.Fiyatlar benzetme zaten.Herkes kendi üstüne alınıyor alla alla tiplere bak gir bak bakalım bu tarz sistemler varmış mı yokmuş mu .
Siz yazmışsınız, siz atın bir zahmet.

Anlamamam normal, yazı demek sözlü iletişim gibi ses tonu gibi bir şey barındırmadığı için noktalama işaretleriyle belirtiriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı