Render performansı için hangi donanıma önem verilmeli?

Ben R5 3600 ve GTX 1660 Super modelini kullanıyorum. Bundan 2 3 hafta öncesine kadar Premiere programında 10 dakikalık 1080P 60 FPS 15K bitrate değerine sahip videoyu sadece işlemcimi kullanarak 8 dakikada çıktı alıyordum. 2 3 hafta öncesinde Premiere gelen bir özellik sayesinde artık ekran kartımı da kullanabiliyorum ve bu değer 1.5 2 dakikalara düştü. Yani diyeceğim eğer Premiere Pro ile render alacağım diyorsanız GTX 1600 ve RTX serisi bir kart ve yanına da render performansı ortalama olan bir işlemci almanız daha iyi olacaktır.

Hocam bende R7 2700X var. Ekran kartı ne önerirsiniz? Hatta size şöyle söyleyeyim. Ekran kartı tam olarak nerde devreye giriyor. Bende sistemi yeni topladım sizin Premiere Pro veya Sony Vegas kullanıcam ne önerirsiniz ben bitane MSI Armor RX580 buldum hatta bugün yarın alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı