Render performansı için RTX 3060 vs RX 6700 XT

Kimisi NVIDIA diyor, kimisi AMD kararsız kaldım açıkçası.
Forumun olayı bu, adamı daha da karıştırır.

Ne render yapacağınıza kalmış birazda. Nvidia destekli ise, mahrum kalırsınız.
Oyun için arkadaşlar haklı ama render farklı bir dünya. Önceliğiniz önemli.

Ne render yapacağınıza kalmış biraz da. NVIDIA destekli ise, mahrum kalırsınız.

After Effects 2019-2020 kullanacağım.

Ne render yapacağınıza kalmış birazda. Nvidia destekli ise, mahrum kalırsınız.
Nvidia iphone, AMD Samsung gibi. Samsung daha iyi olsa bile iphone satmak daha kolay ve kalitesi farklı. İphone her zaman eskide bile mutlu eder lakin Samsung yıl geçtikçe kendine geri atabilir, kalitesi düşebilir. Umarım örnek açıklayıcı olmuştur.

Render kısmında pişman etmez değil mi? Bütçeyi çok fazla zorlayarak 3060 Ti seviyesinede çıkabiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ne render ı yaptığınız da önemli CUDA desteği olan yazılımsa hiç düşünmeyin bile direk NVIDIA alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ne render ı yaptığınız da önemli CUDA desteği olan yazılımsa hiç düşünmeyin bile direk NVIDIA alın.

Hatırladığım kadarıyla CUDA destekliyordu After Effects.

Dış kaynakları da inceleyin, ne kadar fark ediyor bakın.
Sanırım bütçemi zorlayarak, 3060Tİ tarafına yöneleceğim.

Hatırladığım kadarıyla CUDA destekliyordu After Effects.

Sanırım bütçemi zorlayarak, 3060 Ti tarafına yöneleceğim.

After Effects ise ışın hızlandırıcı olan donanım olması yeterli yanı RX 6000 serisi de iyi çalışıyor ben yerinizde olsam ikinci el RX6800 alırdım 6500'e çok rahat temizini bulursunuz ben 7200'e 6800XT aldım harika çalışıyor After Effects'de hocam bu kartları 0 almak bence doğru değil zaten RTX40 ve RX 7000 serisi çıktı kutudan çıkardığınız an 30 serisi ve 6000 kartlar değer kaybedecekler.

3060 uygulamadan uygulamaya değişsene genelde %25-30 fark atıyor (saf güç odaklı olmayanlar hariç) fakat bu da AMD'de yapılmaz değil 3060 1 Dk'de yapacaksa 6700XT 1.20'de yapacak oyun performansı için 6700XT almaya değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı