Render Süresi Normal mi?

Peki projenin sonucunda oluşacak video kaç GB?
PC ısınıyor demişsin. Sorun gayet açık değil mi? Isındığı için downclock ediyor kendini büyük ihtimal o yüzden render süresi uzuyor. Isındığından eminsen fanı ve termal macunu kontrol et.
Belki işlemcidedir sorun. R3 1200 ile render almayı deneyin. Karşılaştırınca anlaşılır.

Geçmiş olsun...
Şuan tekrar projeyi açtım ve kayıt yerini masaüstü seçip 720p de aldım görüntüyü 4 dk da render alıyor çok ilginç

Isı işlemcinin hızını düşürmesine sebep olur.
Pentium G3260 3.30 GHz ile 15 Dakikalık videoyu 25 DK gibi bir muazzam sürede renderliyordum.
Bir bakın derim.
Bu arada Programın orijinal olup olmaması render hızını etkilemez.
Antivirüs kapatın Defender'i.
Yüksek Performans alın deneyin.

Tamamen benden kaynaklı bi hata bi yere eklememe efekti 10 kere eklemişim

After Effects (veya benzeri) kullanarak bir grafik oluşturduysanız ve o grafiği direkt AE içinden render aldıysanız büyük ihtimal o grafik gigabaytlarca alan çalıyordur çünkü ham çıktı verir. Siz o grafiği atınca da Premiere Pro'ya, direkt render edilmiş grafiğin boyutundan dolayı bu sorunu ortaya koyuyordur. Çok sık yapılan bir hata. Sekansı 4k gibi boyutlarda da unutmuş olabilirsiniz.

Arkadaş sorunun çözüldüğünü belirtti. Birden fazla efekt koyduğu için süre uzamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…