Render ve grafik için VR ready bilgisayar toplama önerisi

infarctus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni üye oldum ve kafama takılanları sormak istiyorum.

Şu ana kadar hep notebook kullandım ve sürekli gezen bir insanım. Mini ITX bir kasa toplamak istiyorum. Render için PNY Quadro serisi öneriliyor ama bu kartın hem 3-5 bin TL hemde 700-1000 TL'lik kartları var.Bu pny quadro nun özelliği nedir. Profesyoneller bunu öneriyor hep. 1800 TL falan ekran kartına para vereceğim.VR ready olmasını istiyorum çünkü yanına oculus alıp VR için uygulamalar geliştirmek istiyorum.

Deniyor ki son zamanlarda yapılan en büyük hata oyun oynamak için alınan kartla render yapmaya çalışmak. Öyle olmasa GTX 1070 almayı çok istiyorum. Eğer 1070 önerirseniz hangi marka önerirdiniz.

Bu arada sistem önerisi yaparken taşınabilir olmasına özen gösterirseniz çok sevinirim. Kart çok büyük, mini itx kasalarda nasıl olur, sağlam anakart bulabilir miyiz ?

Son olarak da monitör almayı düşünmüyorum. Gittiğim yerde TV'ye bağlarım zaten oculus da alacam.

Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı