Render ve mühendislik için Victus 16 vs Nitro 16

Bütçe
30/40k
13 ve 14 lerde deniyor genel olarak ama k serilerinde yayginmis. Bana yeterse ben amd alayım riske atmayayım. Amd serisine hakim değilim bu işlemci 3 4 yıl sonra çok eski kalır mı? Teşekkür ederim ilginiz için
Amd serisine hep ön yargılı oldum laptoplar için. Masaüstünde zor soğutulan işlemciler yapıyorlar sonra bunları uyarlayıp laptoplara takıyorlar ve bana sanki çok ısınacakmış gibi geliyor. Hele birde laptopun soğutması kötüyse... Bu yüzden pek araştırmadım ama buraya bir iki kişiyi etiketleyeyim onların Ryzen konusunda fikirleri vardır belki.
@484334
@Ruindry

Takıldığım nokta MSI herşeyiyle daha iyi demen oldu. Acer kötü bir marka değil, Nitro16 da bu segmentteki MSI'ları çok rahat 3'e 4'e katlar.
Herşeyiyle daha iyi derken teknik özellik olarak kastetmemiştim. Kalite olarak kastetmiştim. Zaten bende de acer nitro 16 var🤓

Sizce Intel için fazla mi evham yapılıyor risk almaya değer mi? i7 14700HX Victus Q6 alacaktım aslında.

7840HS 14700HX ile aşık atamaz ama son durumlar şaibeli kaliteli panelli Nitro 16 benim tercihim olur 7840HS dengeli bir işlemcidjr yüksek watt çekmez 30W limitli bile çok rahat işinizi görür performans işlemcisi değil ama sizi üzmez 14. nesile çok bulaşmayın derim olacağı olur size gelir yani ben alıcı olarak direkt Nitro 16 alırım.

7840HS 14700HX ile aşık atamaz ama son durumlar şaibeli kaliteli panelli Nitro 16 benim tercihim olur 7840HS dengeli bir işlemcidjr yüksek watt çekmez 30W limitli bile çok rahat işinizi görür performans işlemcisi değil ama sizi üzmez 14. nesile çok bulaşmayın derim olacağı olur size gelir yani ben alıcı olarak direkt Nitro 16 alırım.
Cok teşekkür ederim sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı