Render ve mühendislik için Victus 16 vs Nitro 16

Bütçe
30/40k
Mühendislik okuyorum dostum açıyor. Bu bütçede MSI almak yerine paranı bağışla bir işe yarasın. Nitro16 attığın laptopu 3'e katlar.
Ben kötü demiyorum, MSI ve ASUS marka olarak daha iyi diyorum. Fakat markaya önem vermiyor ise acer nitro 16 gerçekten o fiyata mükemmel bir cihaz. Rakip laptoplarda o performans 50 K lık laptoplarında var.

Ben kötü demiyorum, MSI ve ASUS marka olarak daha iyi diyorum. Fakat markaya önem vermiyor ise acer nitro 16 gerçekten o fiyata mükemmel bir cihaz. Rakip laptoplarda o performans 50 K lık laptoplarında var.
Takıldığım nokta MSI herşeyiyle daha iyi demen oldu. Acer kötü bir marka değil, Nitro16 da bu segmentteki MSI'ları çok rahat 3'e 4'e katlar.

Msi düşünüyordum aslında ama batarya kullanım süresi, panel, vs bu bütçeye pek fp gelmedi özellikle yaz tatilinde çalıştığım parayla pesin fiyatina taksitli alacak ben için.. hoparlörü bile çok kötü baktığım 40k lik bi modelde emin değilim sanirsam katana 17 idi.

Hocam bu arada 16 gb ram ile hiçbir mühendislik ve render uygulaması açamazsınız aldığınızda bir 16 daha takın.
Teşekkür ederim aslında şimdilik beni götürür ve bütçem bu kadar, 1 yıl içinde ssd ve ram takviyesi yapabilirim. O yüzden şimdi sağlam bi kasasi olan almak daha mantıklı geldi bana da.

Sanirsam nitro 16 alacağım.

Mühendislik okuyorum dostum açıyor.
Hocam bu işlemci bana sorunsuz yeter mi eem mühendisliği 3d tasarım ve yazılım ile uğraşacağım. Autocad, solidworks, altium, ve yazılım programları

Sizce intel için fazla mi evham yapılıyor risk almaya değer mi? İ7 14700hx victus q6 alacaktım aslında
Açıkçası son olayları takip etmeye pek zamanım olmadı ama sorunlu olan serilerin 11 ve 12 olduğunu anımsıyorum belki yanlış olabilir. Laptopumda 13650HX, masaüstü bilgisayarımda 12600k var ikisinde de herhangi bir sorun yaşamadım.

13 ve 14 lerde deniyor genel olarak ama k serilerinde yayginmis. Bana yeterse ben amd alayım riske atmayayım. Amd serisine hakim değilim bu işlemci 3 4 yıl sonra çok eski kalır mı? Teşekkür ederim ilginiz için
Açıkçası son olayları takip etmeye pek zamanım olmadı ama sorunlu olan serilerin 11 ve 12 olduğunu anımsıyorum belki yanlış olabilir. Laptopumda 13650HX, masaüstü bilgisayarımda 12600k var ikisinde de herhangi bir sorun yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı