P
Poseidon_ROG
Ziyaretçi
Geçen X99 Deluxela Nepton 280L topladık çok sorunsuz oldu. Böyle bişey olduğunu bilmiyordum.@tridiART hocam yalnız anakart konusunda da şöyle bir sıkıntı var; ben de bu yaz için X99 sistem toplamayi düşünüyordum ve anakarttan başladım arastırmaya. ASUS'un X99 Deluxe anakartı çok hoşuma gitti. Gerek özellikleri olsun, tasarımı olsun, gerek ses yongası olsun çok başarılı buldum. Fakat, iyice araştırınca bazı sorunlar buldum. Bunlardan biri; (eğer yanlış hatırlamıyorsam) anakartın CORSAIR su soğutucularla bir takım uyumluluk sorunu olduğu. İkincisi ise; anakartın işlemcileri pişirdiği yönünde (sanırım yazilimsal) hatalari bulunduğudur. Özellikle bazi yabancı forumlarda ve bazı YouTube videolarinda anlatılarak dile getirilmiş bu sorunlar. Hatta bir kaç kişì bu konunun ciddi olduğunu dile getirmişlerdi. Sizden isteğim; bu konuyu derinlemesine araştırmanız. Çünkü, bu incelemeyi yapali bayağı bir süre gecti suan aklima gelmiyor hiçbir detay. Hatta yeni gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim
Şimdiden hayırlı uğur olsun.