Rehber Recovery Renegade Project Destekli Cihazlara WindowsARM Kurma

Microsoft Surface Duo, en düzgün cihaz çünkü EDK2'sini yapan Gustave Monce, kendi sürücüsünü kendi yazıyor ve sürekli sorun giderip, güncel tutuyor. Ama bu cihaz ülkemizde yok. Bulabilirsineniz bunu almanız en mantıklısı bu iş için.

POCO F1 diyorum. Son guncellemelerde ses suruculerini de duzeltmislerdi. Sda diskini komple silip Windows icin yaparsin.

Sarıda bi tane buldum Snapgradon 845 6GB RAM 128GB Hafıza. Tabloya baktım dediğiniz gibi en çok çalışma olasılığı alan cihaz Poco F1 olmuş. Bugün cihazı alıcam inşallah konuştum sahibiyle. Ancak bana güncel bi rehber lazım. Video olur anlatım olur. Project sitesine baktım. Ancak inanın hiçbir şey anlamadım. Nereden bakıp güncel olarak yapabilirim? Bu işlem için telefon alıcam. Yanlış yapmadan cihazı çöp etmeden yapmak istiyorum.

Ve ekstradan alacağın kişiden olan Poco F1 Türkiye cihazı. Ama işlemci hafıza RAM aynı YouTube da Poco f1 ile video çekenler ile. Türkiye cihazı olması sorun olmaz değil mi?

Bir sorun yasamazsin, rehber bulursam paylasirim.

Ayrica arkadasin telegran grubuna girerek takildigin yerde sorabilirsin. Mesaja cok gec olmadan geri donuyor.

Son düzenleme:

Hocam ayrıca bu linke bakabilirsin. Yine aynı işi yapan farklı bir proje bu da. Şu an bu proje daha aktif diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…