Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artık daha kolay dualboot yapabilmek için güncel EFI sürümlerinde simple init desteği ve arayüzü geldi.
Logfs bölümünde oluşan "simpleinit. Static. UEFI. CFG" dosyasını düzenlemeniz gerekiyor.
ESP bölümüne boot.img dosyasını atarsanız UEFI otomatik olarak boot edecektir.
Magisk kurmak isterseniz sadece Magisk ile patch edilmiş olan boot.img atmalısınız. System-as root olayı varsa ki muhtemelen olacaktır boot.img dosyasını kısa süreliğine orijinal bölümüne yazıp Magisk kurduktan sonra oradan dd if komutu ile çıkarıp kullanabilirsiniz.
UEFI boot dosyanız Android sistemi boot ederken bootloopa sokuyor ise tek yapmanız gereken boot.img dosyanız ile UEFI boot dosyanızı patch etmek olacaktır.
POCO F1 için v2.0RC2 sürücüleri sorunludur, beryllium kullanıcıları. Dokunmatik paneline göre olan UEFI img dosyasını indirip v2.0RC1 sürümünü kurmalıdır.
Devcfg_a & devcfg_b dosyaları cihazınız için gerekiyorsa bu dosyaların Android üzerinde SIM kart sorunu çıkaracağının bilincinde olun.
Aslında kurulabilir. Sadece cihaz için edk2 Build etmek gerekiyor. Sürücü sıkıntıları uğraştırıcı olan kısım.
Dostum Tab A7 için nasıkl yapabilirim, işlemcisi SD662 ve desteği var demişsiniz. Ben kendi sitesinde bulamadım, zaten şu an tablette root var ve One UI 4.1.1 (S7 FE Rom) yükledim yani cihaz her şeyi yaşadı, kısacası yapabilirim.