Çözüldü Rengarenk ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HarbiTehlike

Centipat
Merhaba, belli zaman aralıklarıyla tamamiyle bazen yeşil bazen turuncu bazen gri bazen kahverengi ekran alıyorum. Fakat bilgisayarım çalışıyor, reset atmadan hiçbir şey yapamıyorum ekran yemyeşil kalıyor öyle. Ne yapabilirim, neyden kaynaklıdır? Ekran kartım ASUS RX 560 4 GB.

Ekran kartının kablosunu kontrol eder misin? Tam olarak oturmuş mu? Mavi ekran hatası falan alıyor musun? Minidump dosyası paylaşın
Ekran kartını 3 4 kez çıkartıp tekrar taktım 2 kere format attım kablolar sağlam ve düzgün takılı önceden böyle bir sıkıntı yaşamıyordum garantisi devam ediyor kartımın
oyun oynarken bende mavi ekran hatası alıyordum bilgisayarcıya götürmeni öneririm hiç çözülmez ise
bilgisayarcıya sordum chipset arızalı olabilir ben yapamam dedi en kötü garantiye göndereceğim ama nasıl göndereceğimi bilmiyorum...
Ekran kartını ne zaman satın aldınız? Garantisi var mı? Ek olarak monitor markası ne ? kaç yıldır kullanıyorsunuz? Sorun ekran kartında veya monitorde olabilir.
ekran kartını 2. satınaldım kullanan kişi 3 ay render işinde kullanmış ve birkaç yıl yatmış kart. 2 aydırda bende 1 senelik daha garantisi var monitörüm casper 1440x900 lcd bir mönitör 10 yıllık vardır

Başka bir ekrana takarak denemelisin. TV ekranı olabilir. Bağlantıyı başka bir kablo ile dene. Sorun devam ediyorsa ekran kartının çipseti arızalıdır. Garantiye vermen gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…