yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #11 KaanYalazer dedi: Kabin memuru olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Renk körleri olabiliyor mu?
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 19 Temmuz 2021 #12 yuico dedi: Renk körleri olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Kabin memurluğuna renk körlüğü engel mi? Merhaba. Sivil havacılık ve kabin hizmetleri okuyup THY gibi firmalarda kabin memuru olmak istiyorum. Kısmi renk körlüğü buna engel mi? www.technopat.net
yuico dedi: Renk körleri olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Kabin memurluğuna renk körlüğü engel mi? Merhaba. Sivil havacılık ve kabin hizmetleri okuyup THY gibi firmalarda kabin memuru olmak istiyorum. Kısmi renk körlüğü buna engel mi? www.technopat.net
KaanYalazer Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 19 Temmuz 2021 #13 yuico dedi: Renk körleri olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazı şirketler kabul ediyor.
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #14 408586 dedi: Kabin memurluğuna renk körlüğü engel mi? Merhaba. Sivil havacılık ve kabin hizmetleri okuyup THY gibi firmalarda kabin memuru olmak istiyorum. Kısmi renk körlüğü buna engel mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Okudum ama tam anlamadım. KaanYalazer dedi: Bazı şirketler kabul ediyor. Genişletmek için tıkla... Güzel.
408586 dedi: Kabin memurluğuna renk körlüğü engel mi? Merhaba. Sivil havacılık ve kabin hizmetleri okuyup THY gibi firmalarda kabin memuru olmak istiyorum. Kısmi renk körlüğü buna engel mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Okudum ama tam anlamadım. KaanYalazer dedi: Bazı şirketler kabul ediyor. Genişletmek için tıkla... Güzel.
KaanYalazer Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 19 Temmuz 2021 #15 İngilizceni geliştir. Akıcı konuşmak zorundasın.
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #16 KaanYalazer dedi: İngilizceni geliştir. Akıcı konuşmak zorundasın. Genişletmek için tıkla... A2 - B1 seviyesinde akıcı şekilde konuşabiliyorum.
KaanYalazer dedi: İngilizceni geliştir. Akıcı konuşmak zorundasın. Genişletmek için tıkla... A2 - B1 seviyesinde akıcı şekilde konuşabiliyorum.
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 19 Temmuz 2021 #17 yuico dedi: A2 - B1 seviyesinde akıcı şekilde konuşabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bak şimdi heyecanlandım hocam.
yuico dedi: A2 - B1 seviyesinde akıcı şekilde konuşabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bak şimdi heyecanlandım hocam.
sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #18 yuico dedi: Havacılık mesleklerinden birisini yapmayı çok istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uçak mühendisi olabilirsiniz.
yuico dedi: Havacılık mesleklerinden birisini yapmayı çok istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uçak mühendisi olabilirsiniz.
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #19 408586 dedi: Bak şimdi heyecanlandım hocam. Genişletmek için tıkla... sefflex dedi: Uçak mühendisi olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uçak mühendisi olmayı pek istemiyorum diyebiliriz.
408586 dedi: Bak şimdi heyecanlandım hocam. Genişletmek için tıkla... sefflex dedi: Uçak mühendisi olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uçak mühendisi olmayı pek istemiyorum diyebiliriz.