Renk sıcaklığı ayarlama yazılımı

Carnage86

Kilopat
Makaleler
21
Yer
İzmir
Flux dışında Windows 7 uyumluı renk sıcaklığı ayarlama yazılımı arıyorum. Araştırdığımda bu tip yazılımların genelde Mac Os uyumlu olduğunu görüyorum. Bu konuda tavsiyeniz var mı?

Recep beyin dediği gibi Ekran kartı kontrol panellerinde bu ayarlar mevcut.

nvidia-control-panel.png

amd_controls-5226990.jpg

Clipboard01.jpg

Ayrıca bazı monitörlerde Kendine özgü Yazılımsal ayarlama yapabilir, Çoğu monitörde de Ön panellerden ayarlara girip İstediğiniz ayarı yapabilirsiniz.
Örn. program;
Calibrize
Googlede "Display color calibration Softwares" yazarsan daha çok yazılım bulabilirsin.

Recep beyin dediği gibi Ekran kartı kontrol panellerinde bu ayarlar mevcut.

nvidia-control-panel.png

amd_controls-5226990.jpg

Clipboard01.jpg

Ayrıca bazı monitörlerde Kendine özgü Yazılımsal ayarlama yapabilir, Çoğu monitörde de Ön panellerden ayarlara girip İstediğiniz ayarı yapabilirsiniz.
Örn. program;
Calibrize
Googlede "Display color calibration Softwares" yazarsan daha çok yazılım bulabilirsin.

Color temperature kısmındaki ''Renk sıcaklığı ibresi son 4 güncellemeden beri kayboldu kaç defa kaldırıp kurduysam da getiremedim.Çok sarımsı bi ekran var karşında,o ibreyi açtığımda ekran daha medeni parlak oluyordu emsal bir uygulamayı ne ile yapabilirim yahut bu ayarı nasıl getirebilirim şuan türkçe olan paneldeki bendeki renk ayarlama ibreleri.

Dosya Ekleri

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 230
  • Adsız.png
    Adsız.png
    86,3 KB · Görüntüleme: 464
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı