Renkli vizör yasak mı?

K1s sınıfın en sağlam kasklarından biri ancak sınıfı için biraz pahalı. Onun dışında güzel bir kask. Eşime aldım o kullanıyor. Artçı olduğu için çok bir yorum yapamaz ama genel olarak memnun kasktan. Sadece termoplastik kask için biraz pahalı o kadar. Onun dışında herhangi bir sorunu yok.
Sağolun hocam,son soru olarak,mat mı daha iyi parlak mı ?

Yasak değil, k1s kesinlikle parasını hak etmeyen bir kask plastikten farkı yok bütçeniz nedir ona göre öneri yapalım.

Yasak değil, k1s kesinlikle parasını hak etmeyen bir kask plastikten farkı yok bütçeniz nedir ona göre öneri yapalım.

Sağlam olsun, bütçe mühim değil. LS2 falan kullanmamak için AGV alacağım. Yılların bilindik güzel bir markası, tamam diğerlerine göre fiyatı tuzlu da plastik ne alaka hocam?

Sağlam olsun, bütçe mühim değil. LS2 falan kullanmamak için AGV alacağım. Yılların bilindik güzel bir markası, tamam diğerlerine göre fiyatı tuzlu da plastik ne alaka hocam?

Cevizin kabuğu bile o kasktan daha sağlamdır :D bütçenizi söylerseniz ona göre bir şeyler bulalım.

O bütçelerdeki kaskları berbat.

Hoca vallahi ya MT125 ya da Benelli 125 alacağım o zamana kadar yeni kask alır mıyım bilmiyorum. Şu anda Honda activa var bende, şimdi o kurye motorunu sürerken de racing sürenlerin taktıkları kaskları takmak pek istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı