Reno Clio 1.3 TCe için modifikasyon önerisi

Enis Can

Kilopat
Herkese selamlar,

Reno için pek modifikasyon satan bir yer bulamadım, Vag grubundaki gibi yaygın gözükmüyor.

Önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar,

Reno için pek modifikasyon satan bir yer bulamadım, vag grubundaki gibi yaygın gözükmüyor.

Önerileriniz var mıdır?

Mekanik modifikasyon mu?

Öncelikle arabayı gösteren jant bence RS jant alınabilir çıkmacılardan yine aynı şekilde RS sis farı kapakları bunlar bile arabayı başlı başına çok çok güzel gösterir fakat tamponunuza uyar mı bilmiyorum olmadığı taktirde tampon değişimi gerektirebilir ama fark çok olabilir.

Dosya Ekleri

• renault-clio-test-1-728x410.jpg
    renault-clio-test-1-728x410.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    567,6 KB · Görüntüleme: 23
Öncelikle arabayı gösteren jant bence RS jant alınabilir çıkmacılardan yine aynı şekilde RS sis farı kapakları bunlar bile arabayı başlı başına çok çok güzel gösterir fakat tamponunuza uyar mı bilmiyorum olmadığı taktirde tampon değişimi gerektirebilir ama fark çok olabilir.

Evet bende sizin gibi düşünüyorum ancak bunları alabileceğim bir mağaza bulamadım :(

Evet bende sizin gibi düşünüyorum ancak bunları alabileceğim bir mağaza bulamadım :(

Sahibinden de çıkmacılar oluyor veya veya kazalı perte çıkan araçlara teklif yapabilirsiniz eğer sağlamlar ise.

Siz nasıl bir modifiye istiyorsunuz? NFS hızlı ve öfekli tarzı mi yoksa arabayı basıp jant atıp ses sistemi film yapmak mi ya da modern olsun diye herkesin yaptığı popüler modifiye mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı