1.3 TCe Clio vs 1.2 t 130 Corsa

Yaklaşık 1 hafta oldu ve Corsa'yı tercih etmiş oldum :)

Hayırlı olsun hocam 1 hafta olmuş bence yorum yapmak için yeterlice deneyimlemişsinizdir biraz olumlu olumsuz beğendiğiniz veya beğenmediğiniz şeyleri söyleyebilir misiniz hocam bizde de 1.5 dCi Clio var belki nasip olursa ileride olur merak ediyorum yorumlarınızı hocam.

Hayırlı olsun hocam 1 hafta olmuş bence yorum yapmak için yeterlice deneyimlemişsinizdir biraz olumlu olumsuz beğendiğiniz veya beğenmediğiniz şeyleri söyleyebilir misiniz hocam bizde de 1.5 dCi Clio var belki nasip olursa ileride olur merak ediyorum yorumlarınızı hocam.

Teşekkür ederim öncelikle. Şehir içi biraz fazla tüketiyor gibime geldi ama çok yol yapmadığım için pek yorum yapamayacağım. İstanbul- Edirne aynı gün Edirne- İstanbul yaptım. 130 HP versiyon çok rahat hızlanıp güzel yol tutuyor. Güven veriyor yani bence. Cüsseli aile bireylerine sahipseniz ve yakınlarınız cüsseliyse onlar için rahatsızlık verebilir. Çünkü içi cidden küçük ama normal boyutlar için ideal. 7.1 yaktım 150-160 kmh ile. Ekonomik modda gaz tepkisi biraz geç ama normal modda sorun yaratmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı