Mesela hileciler anlaşılıyor. Ya da adamın dost canlısı olup olmadığı hakkında bir fikrin olabiliyor. Ama bunlar bağlayıcı değil tabii ki de.Her profile böyle dadanınca ellerine ne geçiyor anlamadım şahsen.![]()
Mesela hileciler anlaşılıyor. Ya da adamın dost canlısı olup olmadığı hakkında bir fikrin olabiliyor. Ama bunlar bağlayıcı değil tabii ki de.Her profile böyle dadanınca ellerine ne geçiyor anlamadım şahsen.![]()
Övgü/sövgü anlamında kullanılıyor. Örneğin iyi bir iletişime sahip, saygılı bir oyuncuysanız "+rep" yazılabilir veya oynadığınız oyunda iyiyseniz "+rep" yazılabilir fakat herkese küfür eden, toksik davranan biriyseniz "-rep" yazarlar.
Anlıyorum.Mesela hileciler anlaşılıyor. Ya da adamın dost canlısı olup olmadığı hakkında bir fikrin olabiliyor. Ama bunlar bağlayıcı değil tabii ki de.
Mesela hileciler anlaşılıyor. Ya da adamın dost canlısı olup olmadığı hakkında bir fikrin olabiliyor. Ama bunlar bağlayıcı değil tabii ki de.
Yediremeyince normal tabii.Namus yoksunu kişiler sırf çekemediği için iyi oynayanlara da -rep yazabiliyor
Genel olarak birine +rep yazıp karşılık almak için bekliyorlar. Hayatımda görmediğim adamlar işgal ediyor profilimi.
Eki Görüntüle 2482013
Namus yoksunu kişiler sırf çekemediği için iyi oynayanlara da -rep yazabiliyor
Olabilir, ağzı olan konuşuyor, parmağı olan yazıyor. Çok takmayıp profilden yorumu silmek ve engellemek suretiyle hayatınıza devam edebilirsiniz.
Yediremeyince normal tabii.
Oyun esnasında profile göz atıp yorum yolduran kişiler değil mi bunlar genelde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.