Repack indirip Steam'de dosya doğrulama nasıl yapılır?

Makaleler
3
İndireceğim oyun 50 GB ve indiremem. O yüzden oyunu repack indirip doğrulasam olur mu? Ve bunu nasıl yaparım? Epic Games'te yapmıştım fakat bunda yapamadım. (lütfen önceden yapan veya tecrübesi olanlar cevap yazsın )

Şöyle yapabilirsin eğer indireceğin oyunla Steam'deki oyunun versiyonu aynı ise büyük ihtimal olur. Oyunun indirmesini 1-2 MB insin biliyorsundur zaten. Ana dosyaları bul böyle GB cinsinden dosyaları bul yüksek kapasiteli dosyaları onları oraya at ve geri kalan eksik yerleri indirir.

Oyunu steamappsdeki oyunların kurulu olduğu yere kurun ve doğrulama yapın. Steam da işe yarar mı bilmiyorum ama denemeye değer. Ha bizi de bilgilendirin sonucu.

Hayır risklidir. Eğer Steam anlarsa farklı bir dosya olduğunu banlayabilir. Sonuçda repack yapanlar illa kenara köşeye bir dosya koyabilir.

İndirip steamapps>common klasörüne atabilirsin. Steam üzerinden de dosya doğrulama yaparsın zaten %99 dosya indirecek. 1 GB'da indirebilir 10 GB'da.

Payday 2 de bir anda 31 GB yükleme oldu fakat güncelleme gelmemişti. Sonra 11 GB repack indirip steamapps>common yerine kurdum. Fakat 31 GB indirmeye devam etti.

Bak şimdi, common klasöründeki Payday2'yi sil ve Steam üzerinden indirmeyi başlat. Başladıktan 4-5 saniye sonra durdur ve Payday2 klasörünün içine Repack olarak indirdiğini çıkart. İndirmeyi tekrardan başlat.

Ben bunu witcher 2'de yapmıştım neden yaptım hatırlamıyorum ama. Önce repack olarak kurduğum dosyaları common içine attım. Sonrasında internetten oyunun appmanifest dosyasını indirip steamapps dosyasına attım. Tabii bunları yapmadan önce steami tamamen kapattım. Sonra tekrardan steami açınca otomatik olarak dosya doğruluyor ve çok düşük boyutta indirme yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı