Replica PS4 kolu önerisi

Size kolay gelsin, replika da epey risk teşkil ediyor ucuz diyorsunuz bedava peynir fare kapanındadır diye bir söz var. Replika ile şarj olmama, bağlantı sorunları, tuş sorunları, şarj süresinin çok kısa olması, gecikme vb. bir sürü olası durum var kim bilir en kötüsü playstationunuza bağlayamayabilirsiniz bile. Belki abartıyor da olabilirim ama bunların hepsi olası durumlardır.

Size kolay gelsin, replika da epey risk teşkil ediyor ucuz diyorsunuz bedava peynir fare kapanındadır diye bir söz var. Replika ile şarj olmama, bağlantı sorunları, tuş sorunları, şarj süresinin çok kısa olması, gecikme vb. bir sürü olası durum var kim bilir en kötüsü playstationunuza bağlayamayabilirsiniz bile. Belki abartıyor da olabilirim ama bunların hepsi olası durumlardır.

Maksimum bütçem bu para biriktir desen o kadar para vermek istemiyorum belki de 2 ay sonra yüzüne bile bakmayağım tek amacım elimde olsun bir tane.

Bu forumda şu durumu anlamıyorum, adam inatla 2.el istemiyorum replikayı tercih ediyorum diyor yok onu alma bunu al şöyle yap konu sahibinin istekleri doğrultusunda yardımcı olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı