Replika Adidas satıcı önerisi

Makaleler
2
1500 TL vermek fazla, replika veya ona yakın, Yeezy modellerine benzer modeller satan satıcı var mı tanıdığınız? Instagram'da da olabilir öneriniz. Teşekkürler

Konuyu görünce direkt yorumda bulunmak istedim mesleğim gereği bu aralar Instagram'da satılan ürünler hakkında çok sıkıntı yaşıyoruz dikkat etmenizde fayda var. Genelleme yapmıyorum ama %70'den fazlası sıkıntılı alışveriş.

Korsana, pardon replikaya destek vermiyoruz

Neyse, çakma ürünler oldukça kalitesiz oluyor. Lütfen replika parasına alınabilecek ayakkabılara yönelin. Çakma ürünler ayak sağlığını çok kötü etkiliyor.

Replika ayakkabıların özellikle ayak sağlığı üzerinde kötü bir etkisi olduğuna dair yapılmış bir araştırma bulamadım. Birkaç kişi yazmış da bununla ilgili bir kaynak veya araştırma paylaşsanız daha bilgilendirici olurdu. Yanlış kullanım ve ayak yapısına uygun olmayan ayakkabı satın almak ayak sağlığı için daha zararlı diye biliyorum.

Kötü kasalar gibi düşünün. Mühendislik yok.

Hava alacak yer bırakmıyorlar, kullanılan malzeme kalitesiz. Bir haber sadece: Ucuz ithal ayakkabı kanser yapıyor

Replika ayakkabı denilince insanların aklına herhalde ayakkabının içine virüs sürülmesi falan geliyor bunları diyenler korkudan 1 kez bile kullanamamışlardır emin ol. 8 senedir replika ayakkabı kullanıyorum ancak çin malı ucuz replika değil, bende aynen böyle bir site var mı diye sormuştum yine şakamatik arkadaşlardan bazıları orjinal site falan vermiş, neyse sorun yok. Diğer tavsiye veren arkadaşlara da teşekkür ederim şu dönemde bulmak zor olacak gibi...

Replika ayakkabıların sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için fazla araştırma yapmaya gerek yok bence. Ayakkabıyı ilk giydiğiniz andan hissediyorsunuz rahat olmadığını. Çok hava almaz, ayakta kokma yaparlar. Kalitesiz malzemeden yapılır, çabuk yırtılır. Bana göre 90-100 TL her ay ayakkabıya vermek yerine bir kere büyük bir meblağ ödeyip uzun süre kullanmak en mantıklısı.

Dediğim gibi hep replika kullanıyorum, çok rahat, hava alan, spor yaparken esnek yapıya sahip, 3 seneden beri yırtılmayan ve açılmayan ayakkabılar kullandım. Nerede deneyip denediğine göre değişir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…