Replika AirPods önerisi

Yani birkaç model vardı aslında ama kaldırılmış maalesef. Onun dışında önerebileceğim bir model yok replika tarafından. 300₺-1000₺ arası replikaların hepsi aynı oluyor genelde aralarında iyisini bulmak zor, almak da büyük bir kumar. AliExpress gibi sitelerde ise belirli satıcılar sahte yorum kullanarak ürünün iyi olduğu yanılgısı yaratıyor. Güzel bir replika için 2000₺'yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Daha önce mahalle bakkalın da satılan bir replika deneyimlemiştim 😃, fiyatı 5 ay önce falan 1800₺ idi. Ses seviyesi gayet güzel basslar ve tizler tatmin edici ve ANC gibi modlar gerçekten çalışıyordu. Sizin de deneyip almanız en doğru yol olacaktır. Bunlarla uğraşamam diyorsanız 300-500 arası replikalar alabilirsiniz. En azından kötü çıkarsa fazla paranız gitmemiş olur.

Alabilirsiniz en azından fiyatı uygun ve kutu içeriği bol diğerlerine nazaran. Ucuz olmasına dikkat edin replika bir kulaklığa 600₺ üzeri vermenize gerek yok 🤷

Replika AirPods almak istiyorum. İnternette bir sürü seçenek var neye göre almam gerekiyor? Nasıl seçebilirim ya da siz öneride bulunabilir misiniz?

Hocam ben geçen sene eminönünde bir yerde deneyerek aldım ve hâla kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı abimde orijinal Pro 2 var birebir diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı