Replika AirPods Pro deneyimi

Hedge

Centipat
Daha fazla  
Ama fiyatına göre nasıl oluyorsa çok iyi oluyor kulaklık. Suya dayanıklı, bassları ve tizleri zengin. Üstüne bir de ekolayzer ayarı çekince mükemmel oldu, dokunmatikleri çok iyi çalışıyor. Sadece üründe logo ve AirPods yazısı yok, ha bir de arkasında Bluetooth earphone model: Air 3 inpuut: 5v: 1A made in China yazıyor. Bu sanki direky çakma değil de Çin'de bulunan bir markanın fabrikasından çakma diye üretilen bir ürün gibi geldi ama ürün gerçekten çok kaliteli, kulağımda hem sağlam duruyor. Hem yumuşak şarjı tam 25 saat civarı gidiyor, ANC yok 278 TL'ye aldım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama fiyatına göre nasıl oluyorsa çok iyi oluyor kulaklık. Suya dayanıklı, bassları ve tizleri zengin. Üstüne bir de ekolayzer ayarı çekince mükemmel oldu, dokunmatikleri çok iyi çalışıyor. Sadece üründe logo ve AirPods yazısı yok, ha bir de arkasında Bluetooth earphone model: Air 3 inpuut: 5v: 1A made in China yazıyor. Bu sanki direky çakma değil de Çin'de bulunan bir markanın fabrikasından çakma diye üretilen bir ürün gibi geldi ama ürün gerçekten çok kaliteli, kulağımda hem sağlam duruyor. Hem yumuşak şarjı tam 25 saat civarı gidiyor, ANC yok 278 TL'ye aldım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ben de gecen gun 99 liraya çakma airpods aldım kutusundan çıkarıp kulağıma takınca çin kerhanesine dönüyor ortam polis sireni gibi ışıklar falan yanıyor mükemmel.

Sertifikasyona tabi tutulmadan, test yapılmadan üretilen bu ürünler, kulağınıza zarar verebilir. Benzer fiyata sertifikalı Oppo veya benzer Çin markalarını alabilirsiniz. En azından karşınızda muhatabınız, güvenebileceğiniz sertifikalar olur.

Sertifikasyona tabii tutulmadan, test yapılmadan üretilen bu ürünler, kulağınıza zarar verebilir. Benzer fiyata sertifikalı Oppo veya benzer Çin markalarını alabilirsiniz. En azından karşınızda muhatabınız, güvenebileceğiniz sertifikalar olur.

Çakmacılara hep bunu söylüyordum. Vazgeçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı