Panda buy, siteyi bende tam bilmiyorum denemek için çorap ve cüzdan aldım onları bekliyorum. Yurt dışında çok popüler site kaliteli replika ürünler satılıyor bir bakmanı tavsiye ederim yelpaze çok geniş 20 dolara da var 80 dolara da var. Site biraz karmaşık Türkçe kaynak yok İngilizce var.
Yurt dışı ürünü diye bir şey de genel hepsi çakma aklında bulunsun.
Panda buy, siteyi bende tam bilmiyorum denemek için çorap ve cüzdan aldım onları bekliyorum. Yurt dışında çok popüler site kaliteli replika ürünler satılıyor bir bakmanı tavsiye ederim yelpaze çok geniş 20 dolara da var 80 dolara da var. Site biraz karmaşık Türkçe kaynak yok İngilizce var.
Yurt dışı ürünü diye bir şey de genel hepsi çakma aklında bulunsun.
Hocam en sağlıklısı pandabuy.com bence. Aslında pandabuy senin ürün aldığın bir site değil. Pandabuy kendine bir "alışveriş bavulu" hazırlattığın ve onun toplu gönderilmesini sağladığın bir site. İnternetten pandabuy uyumlu kıyafetin linkini bulup pandabuy üzerinden alman gerekiyor. Pandadaki elemanlar senin için istediğin tüm ürünleri topluyor ve paketleyip sana toplu olarak kargoluyorlar. YouTube üzerinde Türkçe olarak 1:1 god diye bir kanal var. "1:1 god pandabuy türkçe" şeklinde aratırsan çok daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin.