Replika DS4 alınır mı?

Mamistv1

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kaliforniya, Santa Barbara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı.
İyi akşamlar.

Bu üründen bahsediyorum. %100 replika. Dış görünüş olarak tıpatıp orijinali ile aynı, PS ve Sony logosu dahil her şeyi kopyalamışlar. Kısaca en üst seviye replika diyebiliriz. Bu ürün alınır mı?

Eğer alınmaz ise sebebi nedir ve 800 TL bütçe ile hangi kolu önerirsiniz?
Bütçe artırma şansım yok.

Yardım edebilir misiniz? @Mando9098 @adnanvo @AdvocateD

Alınmaz. F310 bundan daha iyidir.

Ergonomik değil gibi ayrıca kablolu da fazla tercih etmek istemiyorum, zaten elimde halihazırda DualShock 2 var, dönüştürücü kablo ile kullanıyorum. Kablosuz bir gamepad istediğimden dolayı almak istiyorum. Başka önerebileceğiniz var mı?

Anlamadım, eğer diğer konudan kaynaklı diyiyorsan, gerçekten de bilgi edinmek için konuyu açtım. Madem alınmaz neden alınmaz öğreneyimm ki başka konularda öneride bulunmayayım.

Yarı fiyatına replika Xbox 360 kontrolcüsü var, onlarda genelde Xinput oluyor, PC'de kullanacaksan işine gelir.

Öneri için teşekkürler. Aslında oyunlarda Xbox kontrolcü desteğinin daha fazla olması ve bazı oyunlarda direk PS tuşları yerine Xbox tuşları göstermesinden dolayı kafa karışıklığı oluyordu, o yüzden Xbox kontrolcü iyi olabilir ama kablosuz istiyorum biraz daha.
Bu bütçe ile kablosuz gamepad imkansız mı?

İyi akşamlar.

Bu üründen bahsediyorum. %100 replika. Dış görünüş olarak tıpatıp orijinali ile aynı, PS ve Sony logosu dahil her şeyi kopyalamışlar. Kısaca en üst seviye replika diyebiliriz. Bu ürün alınır mı?

Eğer alınmaz ise sebebi nedir ve 800 TL bütçe ile hangi kolu önerirsiniz?
Bütçe artırma şansım yok.

Yardım edebilir misiniz? @Mando9098 @adnanvo @AdvocateD

Diğer konuda önerip, daha iyi ürünlere beğenmedim attıktan sonra alınır mı diye konu açılması da garipmiş. EasySMX X5 vardı ama indirimi bitmiş. Claw's belki alınabilir. Bütçe arttırmaya çalışmak en mantıklısı. Replika ürün, isterse %1000 olsun asla uzun ömürlü olamaz.

Şimdi öncelikle bu linkteki gamepad noname bir üretici tarafından yapılan replika. Bizim önerdiğimiz ürünler kendini kanıtlamış modellerin fason olarak başka markalara üretilen modelleriydi. İkinci olarak da bu joystikcler ALPS stick kullanıyor. Yani bir süre sonra sticklerin drift yapma ihtimali oldukça yüksek. Hall effect stickleri olmayan bir gamepade para verilmez şu zamanda. Ayrıca malzeme kaliteleri de bu tam replikalardan daha iyi oluyor.

Diğer konuda önerip, daha iyi ürünlere beğenmedik attıktan sonra alınır mı diye konu açılması da garipmiş. EasySMX X5 vardı ama indirimi bitmiş. Claw's belki alınabilir. Bütçe arttırmaya çalışmak en mantıklısı. Replika ürün, isterse %1000 olsun asla uzun ömürlü olamaz.

Diğer açılan konularda hep bu kolu önerdim, birçok kişiye bu kolu aldırdım, kendim 2 yıldır bu kolu kullanıyorum, arkadaşlarımdam kullanan çok. Ayrıca bu kolu önerdiğim eski konularda sürekli diğer forum yazarları bana katılırken en son açılan konuda bolca linç edilmemi araştırmaya çalışıyorum.

Zaten konuyu "neden alinmayacağını öğrenmek için" açtım. Zamanında bana bu kolu aldırtan Technopat forumda açtığım konuya cevap yazan biriydi, zamanında bu kolu onlarca kez önerip kimsenin sesi çıkmıyordu. Bunca zamandır bu kol alınmazdı madem neden bana aldırdınız? Veya benim bu kolu Technopat forum üzerinde başkalarına aldırmama ses çıkarmadınız onu merak ediyorum. Ben aldığımda bu kol hakkında "fiyatının en iyisi / replika ama orijinal gibi" övgüler her yerdeydi. Ben bu kolu zamanında Technopat forumda başkalarından aldığım bilgiler ile önerdim, şimdi aynı forumda bu kolu öner miyorsanız suç bende değil.

Ayrıca konuyu hiçbir şekilde kötü niyetli değil, kendimi geliştirmek, bilgimi artırmak için açtım. Madem alınmaz sebebi nedir onu öğrenmek için açtım.

Şimdi öncelikle bu linkteki gamepad noname bir üretici tarafından yapılan replika. Bizim önerdiğimiz ürünler kendini kanıtlamış modellerin fason olarak başka markalara üretilen modelleriydi. İkinci olarak da bu joystikcler alps stick kullanıyor. Yani bir süre sonra sticklerin drift yapma ihtimali oldukça yüksek. Hall effect stickleri olmayan bir gamepade para verilmez şu zamanda. Ayrıca malzeme kaliteleri de bu tam replikalardan daha iyi oluyor.

Anladım teşekkürler ama anlamadığım tek nokta var. Kablosuz bu fiyata başka gamepad bulamadım. Sırf kablosuz olduğu için bile alınmaz mı hocam? Kablosuz istiyorsan bütçeyi mutlaka artırmamız mı gerekiyor?

Diğer açılan konularda hep bu kolu önerdim, birçok kişiye bu kolu aldırdım, kendim 2 yıldır bu kolu kullanıyorum, arkadaşlarımdam kullanan çok. Ayrıca bu kolu önerdiğim eski konularda sürekli diğer forum yazarları bana katılırken en son açılan konuda bolca linç edilmemi araştırmaya çalışıyorum.

Zaten konuyu "neden alinmayacağını öğrenmek için" açtım. Zamanında bana bu kolu aldırtan Technopat forumda açtığım konuya cevap yazan biriydi, zamanında bu kolu onlarca kez önerip kimsenin sesi çıkmıyordu. Bunca zamandır bu kol alınmazdı madem neden bana aldırdınız? Veya benim bu kolu Technopat forum üzerinde başkalarına aldırmama ses çıkarmadınız onu merak ediyorum. Ben aldığımda bu kol hakkında "fiyatının en iyisi / replika ama orijinal gibi" övgüler her yerdeydi. Ben bu kolu zamanında Technopat forumda başkalarından aldığım bilgiler ile önerdim, şimdi aynı forumda bu kolu öner miyorsanız suç bende değil.

Ayrıca konuyu hiçbir şekilde kötü niyetli değil, kendimi geliştirmek, bilgimi artırmak için açtım. Madem alınmaz sebebi nedir onu öğrenmek için açtım.

Anlıyorum sizi ama öğrenmeye bu kadar istekli olan biri diğer konuda da aynı şekilde davranabilirdi.

Anladım teşekkürler ama anlamadığım tek nokta var. Kablosuz bu fiyata başka gamepad bulamadım. Sırf kablosuz olduğu için bile alınmaz mı hocam? Kablosuz istiyorsan bütçeyi mutlaka artırmamız mı gerekiyor?

X5 1000 liraya satılıyordu, Gamepower Force daha da düşüktü yanlış hatırlamıyorsam. Secuzi aynı şekilde 1000 seviyesindeydi. Kablosuz seçenekler vardı ama fiyatları arttı. Bütçe arttırmak en mantıklısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı