Replika DS4 alınır mı?

İyi akşamlar.

Bu üründen bahsediyorum. %100 replika. Dış görünüş olarak tıpatıp orijinali ile aynı, PS ve Sony logosu dahil her şeyi kopyalamışlar. Kısaca en üst seviye replika diyebiliriz. Bu ürün alınır mı?

Eğer alınmaz ise sebebi nedir ve 800 TL bütçe ile hangi kolu önerirsiniz?
Bütçe artırma şansım yok.

Yardım edebilir misiniz? @Mando9098 @adnanvo @AdvocateD
DS4 Plus aldım, memnumum şuan. Orijinal almak iyidir de, bütçem buna yetti. 500 liraya almıştım, Ağustos civarı.

Diğer açılan konularda hep bu kolu önerdim, birçok kişiye bu kolu aldırdım, kendim 2 yıldır bu kolu kullanıyorum, arkadaşlarımdam kullanan çok. Ayrıca bu kolu önerdiğim eski konularda sürekli diğer forum yazarları bana katılırken en son açılan konuda bolca linç edilmemi araştırmaya çalışıyorum.

Zaten konuyu "neden alinmayacağını öğrenmek için" açtım. Zamanında bana bu kolu aldırtan Technopat forumda açtığım konuya cevap yazan biriydi, zamanında bu kolu onlarca kez önerip kimsenin sesi çıkmıyordu. Bunca zamandır bu kol alınmazdı madem neden bana aldırdınız? Veya benim bu kolu Technopat forum üzerinde başkalarına aldırmama ses çıkarmadınız onu merak ediyorum. Ben aldığımda bu kol hakkında "fiyatının en iyisi / replika ama orijinal gibi" övgüler her yerdeydi. Ben bu kolu zamanında Technopat forumda başkalarından aldığım bilgiler ile önerdim, şimdi aynı forumda bu kolu öner miyorsanız suç bende değil.

Ayrıca konuyu hiçbir şekilde kötü niyetli değil, kendimi geliştirmek, bilgimi artırmak için açtım. Madem alınmaz sebebi nedir onu öğrenmek için açtım.

Anladım teşekkürler ama anlamadığım tek nokta var. Kablosuz bu fiyata başka gamepad bulamadım. Sırf kablosuz olduğu için bile alınmaz mı hocam? Kablosuz istiyorsan bütçeyi mutlaka artırmamız mı gerekiyor?
İşte o dediğiniz belki 2 sene önce geçerliydi ama şuan piyasada çok fazla seçenek var. Çin'deki bir çok markanın her kalite ürünü artık buraya geliyor. Ee onlar varken artık bu eski tip replikaları kimseye önermeye gerek de yok..

Anlıyorum sizi ama öğrenmeye bu kadar istekli olan biri diğer konuda da aynı şekilde davranabilirdi.

Kusura bakmayın. O an oluşan "bu gamepadi bana önerdiniz, bana aldırdınız. Ben aynı gamepadi başkasına önerdiğimde neden linç ediliyorum?" duygusu yüzünden biraz sinirlendim. Kendimi dolandırılmış gibi his ettim çünkü o an bana yüz kere önerilen gamepad i bu konuda kötüleyince doğal olarak böyle oluyor.

X5 1000 liraya satılıyordu, Gamepower Force daha da düşüktü yanlış hatırlamıyorsam. Secuzi aynı şekilde 1000 seviyesindeydi. Kablosuz seçenekler vardı ama fiyatları arttı. Bütçe arttırmak en mantıklısı.

Model önerileriniz için teşekkürler, yakın zamanda 2. gamepad almayı düşünüyordum. Attığınız bu modellere bakacağım.

İşte o dediğiniz belki 2 sene önce geçerliydi ama şu an piyasada çok fazla seçenek var. Çin'deki birçok markanın her kalite ürünü artık buraya geliyor. Ee onlar varken artık bu eski tip replikaları kimseye önermeye gerek de yok.

Şimdi anlıyorum, çok sağ olun. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı