Replika Dualsense vs Replika Dualshock

NNUE

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram
Meslek
Öğrenci
Ps4 ve PC için gamepad almak istiyorum. İkisinde de kullanacağım. Daha önce bu satıcıdan Dualshock 4 almıştım de gayet iyi çalıştı. İki tane gamepad gerekiyor. ben bir tane Dualsense bir tane de Dualshock almayı düşünüyorum ama Dualsense’in kalitesini bilmiyorum. Bilen ya da kullanan varsa yazabilir mi?

Çakma ürüne 650 lira vereceğinize ,

Böyle bir ürün alın. Dualsensenin kalitesini size anlatsalarda zaten alacağınız bu çakma ürünler o özellikleri sergilemeyecek.

DualShock 3, DualShock 4 ve DualSense 5 kullanmış biri olarak söylüyorum aralarında en iyi hissiyatı DualSense 5 verdi. Sonra ise konfor olarak DualShock 3 derim. Bu değerlendirmelerim sadece PS için geçerlidir hiçbirisini bilgisayar ile denemedim.

Ayrıca replika ürün almayın daha önce DualShock 3 için almıştım ve hiç memnun kalmadığımı söyleyebilirim.

DualShock alın iki platformdada kullanın?
Dualsense de ps4'de kullanılıyor hocam.

Çakma ürüne 650 lira vereceğinize ,

Böyle bir ürün alın. Dualsensenin kalitesini size anlatsalarda zaten alacağınız bu çakma ürünler o özellikleri sergilemeyecek.
PS4'de kullanılmıyor diye biliyorum iki platformda da kullanabilmem lazım.

O zaman ikisinden birini alın ne gerek var ayrı ayrı para vermeye.
İki tane lazım bana hocam. Büyük ihtimalle iki tane dualshock 4 alacağım. Önceden de aynı satıcıdan almıştım zaten. Sorunsuz gidiyordu riske girmeye gerek yok.

Kanka aldıysan hangisinin daha iyi olduğunu ve beğendin mi söyleyebilir misin?
Daha almadım hocam. 1 hafta içinde almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle Dualshock alacağım sadece. Size de onu tavsiye ederim. Önceden de birden fazla kere satın aldım ve kullandım attığım linkteki satıcıdan almıştım hatta. Orijinaliyle ağırlık dışında hiç bir fark hissettirmemişti bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı