sezayi 464 Centipat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 22 12 Temmuz 2020 #1 Benim replika iphone 6 var ama ekranı kırık. Nereden ekran bulabilirim?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Temmuz 2020 #2 Bunu bulamazsın muhtemelen. Telefoncularda uygun bir ekran olabilir. Bu arada sağlığınız için replika telefon kullanmayın.
Bunu bulamazsın muhtemelen. Telefoncularda uygun bir ekran olabilir. Bu arada sağlığınız için replika telefon kullanmayın.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 12 Temmuz 2020 #4 Konu Android bölümüne açılmalıydı.
T Taha Demirel Kilopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 473 Çözümler 2 12 Temmuz 2020 #5 Ribozom dedi: Bunu bulamazsın muhtemelen. Telefoncularda uygun bir ekran olabilir. Bu arada sağlığınız için replika telefon kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Dostum neye dayanarak bu yorumu yazıyorsun ? Lütfen cevap vermek için cevap işinden vazgeçin sezayi 464 dedi: Benim replika iphone 6 var ama ekranı kırık. Nereden ekran bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Dostum yaşadığın yeri bilmiyorum fakat İstanbul da isen Tahtakale'ye gidip bulabilirsin. Sana önerim telefonu çöpe at gitsin dostum. Kendine bu kadar zarar vermeye değer mi ?
Ribozom dedi: Bunu bulamazsın muhtemelen. Telefoncularda uygun bir ekran olabilir. Bu arada sağlığınız için replika telefon kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Dostum neye dayanarak bu yorumu yazıyorsun ? Lütfen cevap vermek için cevap işinden vazgeçin sezayi 464 dedi: Benim replika iphone 6 var ama ekranı kırık. Nereden ekran bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Dostum yaşadığın yeri bilmiyorum fakat İstanbul da isen Tahtakale'ye gidip bulabilirsin. Sana önerim telefonu çöpe at gitsin dostum. Kendine bu kadar zarar vermeye değer mi ?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Temmuz 2020 #6 Taha Demirel dedi: Dostum neye dayanarak bu yorumu yazıyorsun ? Lütfen cevap vermek için cevap işinden vazgeçin Genişletmek için tıkla... Cevaptaki sıkıntı ne? Üreten fabrika bile yaydığı radyasyon değerini bilmiyor. Üstelik başına bir şey gelirse muhattap bir firma da olmayacak.
Taha Demirel dedi: Dostum neye dayanarak bu yorumu yazıyorsun ? Lütfen cevap vermek için cevap işinden vazgeçin Genişletmek için tıkla... Cevaptaki sıkıntı ne? Üreten fabrika bile yaydığı radyasyon değerini bilmiyor. Üstelik başına bir şey gelirse muhattap bir firma da olmayacak.
T Taha Demirel Kilopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 473 Çözümler 2 12 Temmuz 2020 #7 Ribozom dedi: Cevaptaki sıkıntı ne? Üreten fabrika bile yaydığı radyasyon değerini bilmiyor. Üstelik başına bir şey gelirse muhattap bir firma da olmayacak. Genişletmek için tıkla... Bulamazsın ifadesinden rahatsız olduğum diğer dediklerine katılıyorum zaten bende yorumum da belirttim. Şimdi tekrar okudum da "muhtemelen " dediğini görmemişim, özür dilerim.
Ribozom dedi: Cevaptaki sıkıntı ne? Üreten fabrika bile yaydığı radyasyon değerini bilmiyor. Üstelik başına bir şey gelirse muhattap bir firma da olmayacak. Genişletmek için tıkla... Bulamazsın ifadesinden rahatsız olduğum diğer dediklerine katılıyorum zaten bende yorumum da belirttim. Şimdi tekrar okudum da "muhtemelen " dediğini görmemişim, özür dilerim.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Temmuz 2020 #8 Taha Demirel dedi: Bulamazsın ifadesinden rahatsız olduğum diğer dediklerine katılıyorum zaten bende yorumum da belirttim. Genişletmek için tıkla... Orada aynı ürünün ekranını bulamayacağını belirtmeye çalışmıştım aslında. Kelime eksikliği yüzünden yanlış anlaşılmış.
Taha Demirel dedi: Bulamazsın ifadesinden rahatsız olduğum diğer dediklerine katılıyorum zaten bende yorumum da belirttim. Genişletmek için tıkla... Orada aynı ürünün ekranını bulamayacağını belirtmeye çalışmıştım aslında. Kelime eksikliği yüzünden yanlış anlaşılmış.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.140 Makaleler 2 Çözümler 16 12 Temmuz 2020 #9 Replika kullanmamaya özen gösterin alt toplar iki değil üç tane olabilir.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #10 İyiliğiniz için gidip çöpe atın.