sezayi 464
Centipat
Benim replika iphone 6 var ama ekranı kırık. Nereden ekran bulabilirim?
Dostum neye dayanarak bu yorumu yazıyorsun ? Lütfen cevap vermek için cevap işinden vazgeçinBunu bulamazsın muhtemelen. Telefoncularda uygun bir ekran olabilir. Bu arada sağlığınız için replika telefon kullanmayın.
Dostum yaşadığın yeri bilmiyorum fakat İstanbul da isen Tahtakale'ye gidip bulabilirsin. Sana önerim telefonu çöpe at gitsin dostum. Kendine bu kadar zarar vermeye değer mi ?Benim replika iphone 6 var ama ekranı kırık. Nereden ekran bulabilirim?
Cevaptaki sıkıntı ne? Üreten fabrika bile yaydığı radyasyon değerini bilmiyor. Üstelik başına bir şey gelirse muhattap bir firma da olmayacak.Dostum neye dayanarak bu yorumu yazıyorsun ? Lütfen cevap vermek için cevap işinden vazgeçin
Bulamazsın ifadesinden rahatsız olduğum diğer dediklerine katılıyorum zaten bende yorumum da belirttim.Cevaptaki sıkıntı ne? Üreten fabrika bile yaydığı radyasyon değerini bilmiyor. Üstelik başına bir şey gelirse muhattap bir firma da olmayacak.
Orada aynı ürünün ekranını bulamayacağını belirtmeye çalışmıştım aslında. Kelime eksikliği yüzünden yanlış anlaşılmış.Bulamazsın ifadesinden rahatsız olduğum diğer dediklerine katılıyorum zaten bende yorumum da belirttim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.