Replika kılıf alınır mı?

Şeffaflar sararma yapabilir.

Ama şyi korur ayda 1 kılıf almak zaten 1-2 bine eder. Sarardığı için.
Magsafe kılıflar sararıyor 1k civarında olmasına rağmen. 1 yıla yaklaştı sararma yaşamadım ama sararma yapıyor diye biliyorum. 1k civarına başka kılıf bilmediğimden Magsafe'den örnek verdim.

İyi korur kısmı tartışılır. Dayanıklılık testi var mı daha dayanıklı olduğuna dair?
Replika dediğiniz standart satılanlarsa eğer, eminönü'nden 20 tane alın her birini bir ay kullansanız ki rotasyonla sizi en az 3 sene götürür, bir kılıf almaktan iyidir.

Orijinal kılıf iyi korur diye bir şey neredeyse yok daha geç sararır tabii ki ama koruma konusunda çok dandik bir mal almadağınız sürece çok fark etmez şeffaf almasanız yeter Spigen markasına bir bakın çok kaliyeli kılıfları var ayrıca amacın korumak ise çok iyi kendimde kullanıyorum yanlış değilsem sertifika gibi bir şeyleri bile var koruma konusunda.

Son düzenleme:
100 TL'ye al kalan 1900 TL ile bir yakınına hediye alırsın.

100 TL'ye al kalan 1900 TL ile bir yakınına hediye alırsın.

Daha mantıklı, sağ olun.

Ben güzel durandan istiyorum, 13 Pro Max.

Tek seferde 20 tane alın bir kere vermiş olursunuz bir daha vermezsiniz. Ayrıca orijinalde de güneş yanığı ve soyulmalar yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…