Hocam bu bence gayet iyi duruyor ama bir bakın isterseniz. Attığım hem şeffaf gibi telefonuda gösteriyor ayrıca Spigen kılıflar telefonu tank gibi koruyor Spigen kullanıp da telefonuna zarar gelen görmedim.
Kılıfta Spigen'den kaliteli marka bulabileceğinizi sanmıyorum malzeme ele alınca malezeme kalitesi hissediliyor.
Hocam bu bence gayet iyi duruyor ama bir bakın isterseniz.Attığım hem şeffaf gibi telefonuda gösteriyor ayrıca spigen kılıflar telefonu tank gibi koruyor spigen kullanıpta telefonuna zarar gelen görmedim
Böyle kılıf olsun esas. Kaç kez değişik kılıflar kullandım, verdiğim paraya değen tek kılıf bu oldu. Kamerayı koruyor evet. Çekip açıyorsun ya da kapatıyorsun. Çeşitli renkleri var araştır. Ben siyah renge siyah kullanıyorum.
Böyle kılıf olsun esas. Kaç kez değişik kılıflar kullandım, verdiğim paraya değen tek kılıf bu oldu. Kamerayı koruyor evet. Çekip açıyorsun ya da kapatıyorsun. Çeşitli renkleri var araştır.
Bence çok da iyi değil bende kullanmıştım o kaydırma yeri bir süre sonra iz bırakıyor ve kayması zorlaşıyor ve benimki sararmıştı hepsinde sararma olur mu bilmem ama.
Zamanında çok iyi fiyatlara aldığım hiçbir kılıftan memnun olmadım. Şu anki piyasada da bir kılıfa vereceğim en fazla para 50-70 lira olur. Çünkü daha fazlası da kolayca dağılıyor. Verdiğim paraya değmiyor. Telefonu düşüren biri de değilim ama şu an düşse bu kılıf çok rahat her açıdan kamerayı da telefonu da korur.
Usta o zaman al Spigen işte Apple'nin orijinal kılıflarında bir olayı yok oda sararıyor ve çok da iyi korumuyor kimse sorarsanız sorun Spigen acayip kaliteli.