Benim snopy vardı zamanında 4-5 yıl kullandım . Sonra kabloda temassızlık olmaya başlatı attm çöpe. Maddi durum bunu gerektiriyorsa alabilirsin.Bu kol alınır mı? 300 400 lira bütçem var daha iyisiniz önerebilir misiniz?
Benim Snopy vardı zamanında 4-5 yıl kullandım. Sonra kabloda temassızlık olmaya başlatı attm çöpe. Maddi durum bunu gerektiriyorsa alabilirsin.
Bu üründü 25 TL'ye almıştım 2 tane.
Bu üründe hayır. Dedidiğin olay dualshock 4 lerde var. Bu attığım 3.nesilHocam bunda bastığı kadar mı alıyor yani az basarsam az mı gidiyor komut?
Ben şahsen bunu önermiyorum. Ortasında analog butonu olanlar PS ile stabil çalışmamakta. Replika da olsa ortasında analog değil PS butonu olan kolları tercih ediniz. Denendi.Bu üründe hayır. Dedidiğin olay dualshock 4 lerde var. Bu attığım 3.nesil
https://www.amazon.com.tr/CHEREEKI-Nintendo-titreşimli-fonksiyonlu-denetleyicisi/dp/B082CSSZYV/ref=sr_1_36?keywords=dualshock+4&qid=1671233144&sprefix=dualsho,aps,131&sr=8-36
bu tarz yurt dışı ürün al bence daha karlı gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.