Replika Telefon Alınır Mı?

astemen22

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle sizden bir şey istiyorum. Ne olur aşağıya çocuğun olmaz şu bu gibi yorumlarda bulunmayın. Instagram'da bir sayfa var: Replika Telefon (@replikatelefonlarrr) • Instagram photos and videos
Arkadaşlar sayfada replika telefon satıyorlar. Sayfa biraz sağlama benziyor yorumlar olsun müşterilerin attığı video vb. şeyler olsun gayet olumlu. Sizce sipariş versem bir sorun çıkar mı? Ürün gelir mi ya da? Gelirse de sağlam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spot orijinal cihaz olsaydı tercih edilebilirdi. Ancak replika modeller ise orijinal modeliyle hiçbir ortak özellik bulundurmadığı için bu modelleri almak paranızı çöpe atmakla eş değer sayılır.

Pili patlar, cinsel organın büzülür gibi söylemler bana da saçma geliyor. Piyasada tonlarca Çin menşeili PowerBank geziyor. Batarya kalitesi bunlardan daha kötü olacak hali yok. Aynı bile olsa kaç tanesini patlarken gördünüz ki durduk yere. Evet SAR değerleri de yüksek ama cinsel organınızın üzerine koyup saatlerce konuşma yapmıyorsanız sıkıntı olmaz. Mikrodalga fırın gibi düşünebilirsiniz. Uzun süre vücuda yakın tutar ve konuşma yaparsanız hücreleriniz ısınmaya başlar. Anormal derecede kullanıp kendinize zarar vermeye çalışsanız bile şarjı yetmez zaten bu çakma telefonların. :D

Bunlar dışında bir ara sırf denemek için Replika S5 almıştım. Öncelikle bu cihazlarda stabilite namına en ufak bir belirti bulamazsınız. Hem donanım hem de yazılımsal olarak berbat bir deneyim yaşatırlar. Dokunmatik panelleri aşırı kalitesiz olur. Kısa sürede bozulmaya meyilli, algıda seçici ve ışık kaçırmaları olan paneller kullanılır ucuz olduğu için.

Batarya performansları çok ama çok kötüdür. Durduğu yerde sarj içerler. Kullanım süresi üreticiye göre genelde ekran açık şekilde 2 saati anca bulur.

Genelde imei kayıtları yoktur. Bunun yerine eski cihazların veya başka bir kullanımda olan cihazın imei numarasını kopyalarlar. Bir iki ay kullanınca " imei kopyalanmış " mesajı alırsınız.

Donanımları yüksek görünse bile inanmamak lazımdır. Test yazılımlarını yanıltır bu cihazlar. Genelde en berbat, kiloyla alınmış "SoC" kullanırlar. Düşük RAM, berbat bir işlemci gibi bir kombinasyonu vardır bunların.

Yorumun sonucunu güzelce bağlamak isterdim ama telefondan yazmak zor olduğu için bıçak gibi kesmek zorunda kalıyorum kusura bakmayın. Kısacası çöpe atacak paranız varsa alın. Çok temiz bir pişmanlık duygusu yaşatır size. Aksiyon ihtiyacınızı çok güzel karşılar bu cihazlar.

300 400TL civarına bir cihaz arıyorsanız Neffos C5L önerebilirim sanırım. Cevabım bu kadar.
S3 Mini bile aldırırım, ama replika aldırmam. En azından o rootlayınca falan çalışabiliyor. Elinizde kalır.
İyice abartıya kaçalım. 270TL fiyata Lumia 620 bile alabilirsiniz. Nokia Lumia 620 - Prestigio MultiPhone 8500 DUO Windows - Samsung Galaxy S3 Mini (1.2 GHz) - HTC Desire 620G dual sim (1.7 GHz) - Microsoft Lumia 540 Dual SIM - TP-LINK Neffos C5L - Samsung Galaxy J1 mini (Çift Hat) Karşılaştırması - Epey

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı