Bunu.
Replika olduğunu bilmiyorum.
Replika olduğunu bilmiyorum.
Uygulamalarda Snapdragon 865 vs yazıyor am
Var zaten 865.CPU Z indir oradan bak. Ayrıca yazı fontu niye böyle? Eski cihazlarsa böyleydi font. Yenilerin fontu farklı değil mi?
Hangi yazı fontu?CPU Z indir oradan bak. Ayrıca yazı fontu niye böyle? Eski cihazlarsa böyleydi font. Yenilerin fontu farklı değil mi?
O zaman orijinal cihazdır büyük ihtimalle de. Cihazı nereden aldınız?Var zaten 865.
Attığınız fotoğraftaki font. Sayılar vs.Var zaten 865.
Hangi yazı fontu?
O zaman orijinal cihazdır büyük ihtimalle de. Cihazı nereden aldınız?
Bastım ona çok önceden 12 yazısı geliyor.*#0*# yazar mısın? Menü gelmesi lazım.
Bide Ayarlar>Cihaz hakkında>Android sürümü yazısına üst üste 4,5 defa bas ekran geliyor mu?
O zaman orijinal cihazdır büyük ihtimalle de. Cihazı nereden aldınız?
Attığınız fotoğraftaki font. Sayılar vs.
O zaman replika değildir hocam. Normal fiyat bandında aldınız değil mi? Kat kat ucuza değil.CarrefourSA.
Bastım ona çok önceden 12 yazısı geliyor.
Geldi.*#0*# yazar mısın? Menü gelmesi lazım.
Bide Ayarlar>Cihaz hakkında>Android sürümü yazısına üst üste 4,5 defa bas ekran geliyor mu?
8000tl.O zaman replika değildir hocam. Normal fiyat bandında aldınız değil mi? Kat kat ucuza değil.
O zaman replika değildir hocam. Normal fiyat bandında aldınız değil mi? Kat kat ucuza değil.
Hocam orijinal telefon korkmayın. İsterseniz IMEI sorgusuds yapın içiniz rahat olsun.Geldi.
8000tl.
8000TL.
Geldi.
8000TL.
8000TL.
Buyrun.*#0*# yazar mısın? Menü gelmesi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.