Sağlığa zararlı. Çakma ayakkabı almayın. 3 tane çakma alacağıma 1 tane orjinal alırım daha iyi.Marka ayakkabıların tasarımlarını çok beğeniyorum başka istek uyandıran bir neden yok hocam. Fakat benim derdim sağlığa zararlı olmaması ve orijinalli kadar olmasa da memnun etmesi.
Ayak sağlığı ve rahatlığını unutmayın.Hızlı yürü belli olmaz. Ya da orijinal olan kinetix gibi markalara da bakabilirsiniz.
Skechers'lar çok rahat oluyor hocam.Skechers'ı denemedim ama taraklı ve düz taban ayağımı adidas kadar rahat ettiren ayakkabı olmadı. Hele şu archivo modeli o kadar kaliteli çıktı ki keşke beyaz da olsa stok yapsaydım diyorum. Yani çakma alınmaz ki adidas da 2-3 katı belki ve çok daha uzun süre dayanacağı için pahalıya da gelmiş olmayacak. Sağlık konusuna girmiyorum bile, mantar filan bile yapabilir sonra uğraşırsınız.
Skechers'ı denemedim ama taraklı ve düz taban ayağımı Adidas kadar rahat ettiren ayakkabı olmadı. Hele şu archivo modeli o kadar kaliteli çıktı ki keşke beyaz da olsa stok yapsaydım diyorum. Yani çakma alınmaz ki Adidas da 2-3 katı belki ve çok daha uzun süre dayanacağı için pahalıya da gelmiş olmayacak. Sağlık konusuna girmiyorum bile, mantar filan bile yapabilir sonra uğraşırsınız.
Sadece şakaydıAyak sağlığı ve rahatlığını unutmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.