Replika ya da çakma ayakkabılar alınır mı?

Hocam ben indirim ile Kinetix aldım 400 liraya. On numara ayakkabı. Çakma ile farkı anlaşılıyor çok rahat.

Marka ayakkabıların tasarımlarını çok beğeniyorum başka istek uyandıran bir neden yok hocam. Fakat benim derdim sağlığa zararlı olmaması ve orijinalli kadar olmasa da memnun etmesi.
Sağlığa zararlı. Çakma ayakkabı almayın. 3 tane çakma alacağıma 1 tane orjinal alırım daha iyi.

Fiyatı uygunsa Lumberjack-Xinetix gibi markaları düşünebilirsin.

Orjinal ayakkabıları biz de sırf logo var diye giymiyoruz, tabanı rahat oluyor ve uzun süreli kullanıma müsait.

Skechers'ı denemedim ama taraklı ve düz taban ayağımı adidas kadar rahat ettiren ayakkabı olmadı. Hele şu archivo modeli o kadar kaliteli çıktı ki keşke beyaz da olsa stok yapsaydım diyorum. Yani çakma alınmaz ki adidas da 2-3 katı belki ve çok daha uzun süre dayanacağı için pahalıya da gelmiş olmayacak. Sağlık konusuna girmiyorum bile, mantar filan bile yapabilir sonra uğraşırsınız.

Ekleme: Çin malı adidas da koku ve mantar yapıyormuş galiba. Benimki endonezya ama bilgilendireyim dedim. Bir daha da yorum yapanı banlasınlar inşallah.

Son düzenleme:
Skechers'lar çok rahat oluyor hocam.

Ayağı Çin plastiği yüzünden hem mantar hem koku yapan Türk genci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…