Replika Yues marka DS4 ölü bölge testi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Merhaba, şeytana uyup 410 TL'ye replika bir DS4 satın aldım. Ölü bölge testi şu şekilde çıktı;

Almayı düşünen arkadaşlar varsa diye bilgilendirmek amacı ile paylaşıyorum.

Gamepad hakkında deneyimlerimi de paylaşayım;

Gamepad'i daha yeni aldım ve 3-4 saat FIFA 23 oynadım şarjı hâlen bitmedi. DS4 Windows uygulamasında şarjı %84 gözüküyor şu an da. Fakat yanlış gösterdiğini düşünüyorum. Tam olarak şarjı bitince unutmazsam güncellerim konuyu.

Hissiyat olarak gayet temiz bir gamepad bence. F310'un bile 650 TL bandlarına çıktığı bu günlerde replika gamepad düşünenler için fikir olması için paylaşıyorum bunu bence gayet alınabilir. Tabii ki uzun bir kullanım testi yapmak lazım. Unutmazsam son deneyimlerimi sürekli eklerim bu konuya.

Gamepad'in Bluetooth'unda vs. hiç problem yaşamadım şimdiye kadar. Herhangi bir kopma sorunu vs. yaşamadım.

Gamepad hakkında tek olumsuz deneyimim sol yön tuşunun sıkıntılı olması. Yani bu bana gelen Gamepad'e özel bir sorundur muhtemelen. Sorunum ise; sol yön tuşunu yumuşak basışlarda bazen algılamayabiliyor. Fakat biraz daha güçlü basarsanız bir sıkıntı olmuyor. Çok rahatsız etmedi beni açıkçası.

Mümkünse paraya kıyın. F710 (F/P) veya orijinal Xbox gamepad (pahalı) alın.

GC30 V2 var benimkindende iyi ama hangisi daha uzun süre götürür orası soru işareti.

%18 ölü bölge oranı vardı benim. İlk gün %10 çıkıyordu 7 gün sakin bir şekilde BioShock ve ETS 2 oynadım %18-20 arasına çıktı. İade ettim sonunda.

%18 ölü bölge oranı vardı benim. İlk gün %10 çıkıyordu 7 gün sakin bir şekilde BioShock ve ETS 2 oynadım %18-20 arasına çıktı. İade ettim sonunda.

Sana gelen kol bir tık sorunluymuş galiba. Benim sol joystick %3 sağ ise %5

Şu an bu incelemeyi görüp almak isteyen arkadaşlar veya başka bir şey aldığı için pişman olan arkadaşlara şunu söyleyeyim, maksimum 2-3 ayı var bu gamepadin, bozulur sonra.
Evet bakalım ben de merak ediyorum ne kadar götürecek. Sürekli güncelleyeceğim bu konuyu.
O harf sistemi ne ya şimdiden soğudum.
Ben de sırf bu yüzden almak istemiyordum ama en azından piyasada ki Doubleshock'lardan bir farkı olsun istedim Satılan çoğu Doubleshock aynı zaten belki bunun üstünde biraz emek harcamışlardır falan diye düşündüm o yüzden bunu aldım. Şuanlık iyi bakalım ilerleyen süreçte neler olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…