Replika Yues marka DS4 ölü bölge testi

kral sence alınır mı şuan için
Eğer fiyat olarak hâlâ F310 gibi gamepad ile rakip ise alınır. Hâlâ sağlam, hâlâ çalışıyor. Ben orjinal 9.nesil Xbox gamepadine geçtim fakat bu da kenarda duruyor. Bazen bluetooth ile telefona bağlayıp xcloud ile oyun oynadığım bile oluyor. Bu kadar sürede bozulmadı yani. Hatta orjinal xbox gamepadimde drift sorunu olduğu için geçen hafta garantiye yolladım değişim oldu. Replika gamepadde henüz böyle sorunla karşılaşmadım. Tabii teknoloji şans işi birazda.

Eğer fiyat olarak hâlâ F310 gibi gamepad ile rakip ise alınır. Hâlâ sağlam, hâlâ çalışıyor. Ben orjinal 9.nesil Xbox gamepadine geçtim fakat bu da kenarda duruyor. Bazen bluetooth ile telefona bağlayıp xcloud ile oyun oynadığım bile oluyor. Bu kadar sürede bozulmadı yani. Hatta orjinal xbox gamepadimde drift sorunu olduğu için geçen hafta garantiye yolladım değişim oldu. Replika gamepadde henüz böyle sorunla karşılaşmadım. Tabii teknoloji şans işi birazda.
f310 minimum 710 lira gözüküyor ben 400e aldım bugün yues

f310 minimum 710 lira gözüküyor ben 400e aldım bugün yues
Güzel. Umarım siz de benim gibi sorunsuz bir deneyim yaşarsınız. Benim yaşadığım tek sorun DS4 olmasiydi. PC'de playstation gamepadleri uyum sorunu çıkartabiliyor. Bu da replika olmasından kaynaklı değil, orjinal de olsa o sorunları yaşayabiliyorsunuz. Onun haricinde donanım olarak hiç sorun yaşamadım bugüne kadar bu gamepad ile.

Güzel. Umarım siz de benim gibi sorunsuz bir deneyim yaşarsınız. Benim yaşadığım tek sorun DS4 olmasiydi. PC'de PlayStation gamepadleri uyum sorunu çıkartabiliyor. Bu da replika olmasından kaynaklı değil, orijinal de olsa o sorunları yaşayabiliyorsunuz. Onun haricinde donanım olarak hiç sorun yaşamadım bugüne kadar bu gamepad ile.

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için iyi akşamlar diliyorum.

Merhaba, şeytana uyup 410 TL'ye replika bir DS4 satın aldım. Ölü bölge testi şu şekilde çıktı;

Eki Görüntüle 1970406

Almayı düşünen arkadaşlar varsa diye bilgilendirmek amacı ile paylaşıyorum.

Gamepad hakkında deneyimlerimi de paylaşayım;

Gamepad'i daha yeni aldım ve 3-4 saat FIFA 23 oynadım şarjı hâlen bitmedi. DS4 Windows uygulamasında şarjı %84 gözüküyor şu an da. Fakat yanlış gösterdiğini düşünüyorum. Tam olarak şarjı bitince unutmazsam güncellerim konuyu.

Hissiyat olarak gayet temiz bir gamepad bence. F310'un bile 650 TL bandlarına çıktığı bu günlerde replika gamepad düşünenler için fikir olması için paylaşıyorum bunu bence gayet alınabilir. Tabii ki uzun bir kullanım testi yapmak lazım. Unutmazsam son deneyimlerimi sürekli eklerim bu konuya.

Gamepad'in Bluetooth'unda vs. hiç problem yaşamadım şimdiye kadar. Herhangi bir kopma sorunu vs. yaşamadım.

Gamepad hakkında tek olumsuz deneyimim sol yön tuşunun sıkıntılı olması. Yani bu bana gelen Gamepad'e özel bir sorundur muhtemelen. Sorunum ise; sol yön tuşunu yumuşak basışlarda bazen algılamayabiliyor. Fakat biraz daha güçlü basarsanız bir sıkıntı olmuyor. Çok rahatsız etmedi beni açıkçası.
Dostum halen kullaniyor musun mennunmusun alınır mı bilgisayar için

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için iyi akşamlar diliyorum.
Hocam sizdede sıkıntı varmı önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı